Dako 1 Opublikowano 1 Stycznia 2010 One są za***iste odpalałem w tunelu, tunelu + butelce i normalnie:d huk dorównuje Achtungom ;d szczerze polecam
OoOmen 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mi też one się strasznie podobają. Huk jest kozacki. Żałowałem tylko, że miałem ich kilka sztuk.
Arturo :) 14 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Po dzisiejszym dniu wiem już wszystko...FP3 wali pięknie i bardzo podobnie do małego achtunga z Hestii,ale jednak minimalnie achtung wygrywa ,więc moge śmiało powiedziec: FP3 wygrywa w porównaniu cena-jakośc i mam na dzieje że tak pozostanie...
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dzisiaj ją odpaliłem i położyłem na niej pozostałość po odpalonym arcticu. Rozaliło go, a tektura latała w obrębie 20m. Bardzo mocne petardy.
myszek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Miałem okazję porównać je z Mega Jumbo i muszę powiedzieć, że w moim przypadku FP3 New przegrało zauważalnie, choć nie była to ogromna różnica. Co nie zmienia faktu, że są świetne.
Bartek_expert 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja dzisiaj FP3N rozwaliłem pustą wyrzutnie po fajerwerkach. rozwaliło ją na strzępy.. może dam filmik za niedługo... a garnek to mi wyleciał z 50 metrów w górę
pawelb 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na bazarku dzisiaj patrzę, są.-Ile za paczkę?-2zł sztuka(40zł paczka:D)Po wypaleniu całej paczki 3 osoby sapały:-Idź z tym na poligon!-Cały blok się trzęsie, wypier...!itd.Polecam jeszcze raz polecam:D Taniocha, a największy huk. Ja dałem 9,50zł za paczkę 20 sztuk
Bartek_expert 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na bazarku dzisiaj patrzę, są.-Ile za paczkę?-2zł sztuka(40zł paczka:D)Po wypaleniu całej paczki 3 osoby sapały:-Idź z tym na poligon!-Cały blok się trzęsie, wypier...!itd.Polecam jeszcze raz polecam:D Taniocha, a największy huk. Ja dałem 9,50zł za paczkę 20 sztuk ja dałem 11 zł
cortez 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 u mnie wczoraj rano facet sprzedawał za 15,ja utargowałem do 12 zł/paczka albo flashe te małe z jorga z 3,50 na 2
Pioter 9 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Yes, yes, yes! Trochę sie zastanawiałem, czy kupić Krachmeny czy FP3NEW. Wkońcu zdecydowałem się na FP3NEW i ten wybór był strzałem w dziesiątkę! ;D Huk naprawdę bardzo głośny taki sam (a może nawet większy od HE0208) Cena jest naprawdę niska bo około 10-15 zł za paczkę czyli 20 sztuk!Petardy zdecydowanie duuuuużo bardziej opłacalne od małych Achtungów z Hestii.Moi znajomi mieli na tego Sylwestra paczkę HE0208 i po wystrzeleniu wszystkich 6 sztuk w ciągu 2 minut ja odpaliłem FP3NEW wcześniej pokazując im jej wielkość. Jak wybuchło to wszyscy przez 5 sekund zaniemówili a potem tylko krzyknęli... no w każdym razie byli nieźle zaskoczeni. Ocena to jak najbardziej 10/10 ! Bardzo polecam!Pozdro
sword 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Polecam fp3 mialem w tym roku i byly extra .Na poczatku zielone swiatlo i potem potężny huk.W 100% oplacalne :twisted:
Parcian 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja jestem razem z Bartek_expert i daję link do tej rozwalonej wyrzutni przez FP3New :smile:
pawelb 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 u mnie wczoraj rano facet sprzedawał za 15,ja utargowałem do 12 zł/paczka albo flashe te małe z jorga z 3,50 na 2 Mówisz o tych 6 sztuk w paczce ? Ja kupowałem 1,50zł za pudełeczko
cortez 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja jestem razem z Bartek_expert i daję link do tej rozwalonej wyrzutni przez FP3New :smile: jakie dzieci :lol: uwazajcie bo sobie krzywde zrobicie...ale niezle rozwalilo :twisted:
Bartek_expert 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie bój sie martw sie o siebie żeby Ci sie coś nie zapaliło
matrix320 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jak ostatnio wrzuciliśmy ją z kolegami do starego kineskopu to po chwili kawałki szkła latały z 20 m w górę :grin: Efekt był przepiękny... szkoda że nie miałem czym nagraćOgólnie petarda świetna, bardzo opłacalna, naprawdę polecam
MasterToster 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gratuluje pomysłu te szkło mogło cię posiekać pociąć ci tętnice itp.
Banba 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 taaa może 100 albo tys od razu hahaha :roll: watpie zebys zdarzył uciec na 50 metrów od odpalania xD Fp3 wybucha w przeciagu 5-6 sec od odpalania :lol: przykład zeby dostac sie do klubu z Ekstraklasy :roll: 4 sec musisz przebiec 30 metrów (warunki beż sniegu trawa ,obuwie korki strój sportowy ) xD :mrgreen: haha MasterToster haha troche przesadizłes z ta tetnicą xD :grin: matrix320 to był głupi pomsył szerz swoja głupote w domu a nie na forum takie cos mozna zrobić z odpowiednim zabezpieczeniem + zapalniki elektryczny
matrix320 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 osobiście jej nie odpalałem i byłem daleko, kolega który odpalał był bliżej to fakt
Fireworkholland 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 This is really a good petardy.Can you buy this legally in Polen so yes wich factory produce this ?
Fireworkholland 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 I have some information about this petardy.http://img687.imageshack.us/img687/2869/p1000504.jpghttp://img402.imageshack.us/img402/3975/p1000499x.jpg0,42grm for the fire before the explode.http://img697.imageshack.us/img697/3985/p1000500.jpg3,87 grm flash for the WONDERFULL explode.
pepeTARNOW 0 Opublikowano 6 Stycznia 2010 odpalałem w noc sylwestrową na środku głównej ulicy w mieście, po obydwu stronach były sklepy itp. odpaliłem najpierw małego achtunga tego normalnego z hestii chyba, miałem z tamtego rokuhuk mocny itp.później fp3 no i moim zdaniem był mocniejszy i sklepy to swoimi alarmami potwierdziły
Rekomendowane odpowiedzi