Ronaldinho 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Symbol: K0203-5Zdjęcie: http://img114.imageshack.us/img114/4140/s5001302hz6.jpgFilm: --Ilość sztuk w opakowaniu: 6Ilość strzałów: 5Cena: ok. 1złOpis: petarda pięciostrzałowaKupiłem je wczoraj na bazarze 1zł za 6sztuk. Odpaliłem, i dzisiaj poszedłem po 20 opakowań Bardzo dobra petarda pięciostrzałowa, dosyć głośna, w sam raz do zabawy przed 24. Niewypały zdarzają się bardzo rzadko. Polecam ją każdemu bo opłaca się ją kupić za taką niewielką cene. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Polecam te petardy! Są świetne i jakosciowo i hukowo!W porównaniu do 3-strzałówek z Jorge gdzie co druga strzelała tylko raz albo dwa to ta 5 strzałowa wymiata!Jak będe miał czas to odpale i nakręce filmik ;] Moja ocena to 9.5/10! Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Miałem jedną taką na Sylwestra (za 15 gr na bazarku), z tym że moja była zielona. Polecam je - 5 strzałów o huku mniej więcej takim jak V-Power!10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi