matttek 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Na sam początek postanowiłem odpalić artcica jorga, i niestety mimo tego że był obłożony to i tak się przewrócił i 1 strzał przeleciał z 20cm koło taty i muszę powiedzieć że miałem hota(3 dni temu odpaliłem) kumpel miał hota i artica i też wszystko się przewracało może taka partia była u mnie w biedronce ale już chyba z tą firmą pożegnam się na następny sylwester a wyrzutnia z Hesti mimo iż nie była obłożona to pięknie leciała, jednak Hestia ma najbezpieczniejsze fajerwerki. Czekam na wasze komentarze. Cytuj
88Furry88 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 moze bezpieczniejsza hest Hestia ale Jorge efekty ma nie do przebicia (przed chwila puscilem cudak battery, tyrant, 2x hot, sfinx, black cat) Cytuj
Urich 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jeżeli na serio masz 17 lat, to nie przykładałeś się do lekcji fizyki. To nie wina wyrzutni że sie przewraca, tylko podłoża i obłożenia. Wiadomo, może się przewrócić, ale obłożonej(ale nie śniegiem) nie ma prawa się nic dziać. Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 JESTEM WŚCIEKŁY NAJWIĘKSZA BATERIA MI NIE ODPALIŁA (BORNEO).ODPALIŁO TYLKO 10 STRZAŁÓW ZAMIAST 25.A tak to lux kasjopeja mars itp. były dobre PS: Czemu cofnęło mi Wiek z 12 na 11? Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja położyłem hota i arctica w piasku trochę przysypałem i było świetnie .Rozczarowały rakietki z zestawu Excellent , po rozmiarze więcej się spodziewałem no ale hestia to hestia :lol: Cytuj
matttek 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jeżeli na serio masz 17 lat, to nie przykładałeś się do lekcji fizyki. To nie wina wyrzutni że sie przewraca, tylko podłoża i obłożenia. Wiadomo, może się przewrócić, ale obłożonej(ale nie śniegiem) nie ma prawa się nic dziać. mam już 18 lat, to raz a dwa ona nie była na śniegu, tylko na prostym i nie śliskim podłożu, i nie tylko mnie tylko tak jak wspominałem koledze też się przewróciła.88Furry88 miałem wyrzutnie gwiazdę(1025-1) z Hestii za 18 zł (18 strzałów) i była jak Sfinx Jorge. Wcześniej też myślałem że Hestia ma kijowe wyrzutnie ale teraz zmieniłem zdanie. Cytuj
elektron 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Duże rozczarowanie sprawił mi hong kong w zeszłym roku efekty były super a teraz są lipne :cry: . Cytuj
Dako 1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Rakietki z Kung Fu i Atomic Assault z lidla kompletna porażka Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mi Arctic się przewrócił, ale ogólnie SYLWEK BYŁ ŚWIETNY!!! ŻADNYCH RAKIET ZA ROK ! :mrgreen: Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja jestem rozczarowany po rakietach z Mistrzów ognia (kung fu) ,kompletna porażka a kupiłem aż 2 te zestawy:D Cytuj
kraszak 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Na sam początek postanowiłem odpalić artcica jorga, i niestety mimo tego że był obłożony to i tak się przewrócił i 1 strzał przeleciał z 20cm koło taty i muszę powiedzieć że miałem hota(3 dni temu odpaliłem) kumpel miał hota i artica i też wszystko się przewracało może taka partia była u mnie w biedronce ale już chyba z tą firmą pożegnam się na następny sylwester a wyrzutnia z Hesti mimo iż nie była obłożona to pięknie leciała, jednak Hestia ma najbezpieczniejsze fajerwerki. Czekam na wasze komentarze. Nie tylko ty tak miałeś pierwszy hot przewrócił sie strzelał w samochody i oknaarctik 3 strzały i WYBUCHŁ!!!!2 hot strzelił bardzo dobrze efekty wyśmienite ale na szczęscie tylko kurtka troche przypalona Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Najbardziej jestem niezadowolony z Atomic Assalut. Z wszystkich petard od Hestii. Ale sylwek był super.PS: Kamil i tak Festivala kupisz albo coś Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Na sam początek postanowiłem odpalić artcica jorga, i niestety mimo tego że był obłożony to i tak się przewrócił i 1 strzał przeleciał z 20cm koło taty i muszę powiedzieć że miałem hota(3 dni temu odpaliłem) kumpel miał hota i artica i też wszystko się przewracało może taka partia była u mnie w biedronce ale już chyba z tą firmą pożegnam się na następny sylwester a wyrzutnia z Hesti mimo iż nie była obłożona to pięknie leciała, jednak Hestia ma najbezpieczniejsze fajerwerki. Czekam na wasze komentarze. Nie tylko ty tak miałeś pierwszy hot przewrócił sie strzelał w samochody i oknaarctik 3 strzały i WYBUCHŁ!!!!2 hot strzelił bardzo dobrze efekty wyśmienite ale na szczęscie tylko kurtka troche przypalona Człowieku to jak ty strzelałeś ?Kamil 100% się zgadzam za rok ZERO RAKIET , chyba że do zabawy przed 24 :lol: Cytuj
matttek 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2009 No to widzę że jorge się nie popisał w tym roku, przewracające się wyrzutnie, kung-fu gorsze niż rok temu. Cytuj
kraszak 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Na sam początek postanowiłem odpalić artcica jorga, i niestety mimo tego że był obłożony to i tak się przewrócił i 1 strzał przeleciał z 20cm koło taty i muszę powiedzieć że miałem hota(3 dni temu odpaliłem) kumpel miał hota i artica i też wszystko się przewracało może taka partia była u mnie w biedronce ale już chyba z tą firmą pożegnam się na następny sylwester a wyrzutnia z Hesti mimo iż nie była obłożona to pięknie leciała, jednak Hestia ma najbezpieczniejsze fajerwerki. Czekam na wasze komentarze. Nie tylko ty tak miałeś pierwszy hot przewrócił sie strzelał w samochody i oknaarctik 3 strzały i WYBUCHŁ!!!!2 hot strzelił bardzo dobrze efekty wyśmienite ale na szczęscie tylko kurtka troche przypalona Człowieku to jak ty strzelałeś ?Kamil 100% się zgadzam za rok ZERO RAKIET , chyba że do zabawy przed 24 :lol: normalnie jak co roku chinczycy chyba sie wkurwili i postanowili zrobic wystrzałowe wyrzutnie:P Cytuj
Dako 1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 U mnie na podwórku też z 3 wyrzutnie się przewróciły jak nie więcej xd Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Najbardziej jestem niezadowolony z Atomic Assalut. Z wszystkich petard od Hestii. Ale sylwek był super.PS: Kamil i tak Festivala kupisz albo coś Oj jak tak będzie to będe musiał chyba pocztać te posty I wbić se do łba, rakiet... może troche ale nie 40 xD max 10 myśle.Pozdro Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja na razie rozczarowałem sie tylko na dwóch bateriach. I są to dwie TB-56 z Tropica. Te 2". Myślałem, że to jakoś ładnie huknie a tu zmienili efekt i szajs. Nie polecam. Cytuj
Lajcik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mnie w tym roku bardzo zaskoczył Kung Fu - efekty jak tych rakietek za 1zł jak brat liczył to miałem ich coś koło 100 . Jedynie co się dobrze spisało to moźdźież z biedry z resztą jak co roku. Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zawiodła mnie wyrzutnia Space Runner z Hestii - na początek poleciał taki na 0,5 metra wysoki kolorowy wulkan. Nic nadzwyczajnego. Ja zaczęła strzelać, poleciało tylko 6 : strzałów :evil: . Były to zielono-czerwono-białe palemki, ale wszystkie takie jakies wyblakłe. Na szczęście Achtung z Tropica świetnie wywalił :twisted: . Po tym sylwku ja i brat postanowilismy, że za rok kupujemy tylko Jorge przez internet. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja obłożyłem cegłami HOT i Arctica i wszystko poszło idealnie : Za rok kupie z 3 każdego rodzaju. Nic mnie nie rozczarowało , no bo nie licze 2 żuczków które tylko ,,pykneły,, Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2009 W tym roku coś pogorszyły się efekty u dużych Kamikadze i Circoblitzów z Jorge. Małe kamikadze z tym samym efektem to już prawie monotonia. Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 to tak najgorsze to były atomiki rozpryski takie jak w zestawie space explorer to kolejne to był zestaw z kung fu był lepszy od atomików ale to nie jest na sylwestraraczej tyle Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Tak jak Mantis zawiedziony jest Circoblitzami z Jorge, tak ja jestem rozczarowany circoblitzami Tropica. Odpaliłem TR 1C i efekt był... żałosny. Tych gwiazdek z cracklingiem to ledwo co było.Nie polecam, no chyba że ktoś lubi pobawić się circoblitzami. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Jestem zawiedziony wyrzutnią jw103 imagine!!!Lipa straszna. Zwykłe peonię a kosztuje 50zł (na szczęście ja dałem tylko 25zł)Zestaw rakiet z SP (9 rakiet za 90zł) jr31 thunder były lepsze od nich Rakiety z hestii- w sumie nie jestem zaskoczony że to gówno Naszczęście ja za nie nie płaciłem tylko sąsiedzi przynieśli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi