Skocz do zawartości

Największe rozczarowanie po sylwestrze 2008/2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najbardziej jestem rozczarowany duzymi petardami z hestii, mialy huk jak picollo ale bly wieksze od nie go 10 razy :[, oprocz tego byly troche gorzej z jaguarem jak sie przewwrocil

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jestem zawiedziony najbardziej rakietami atomic assault, w tamtym roku efekty były nieziemskie, a w tym coś w stylu jorge rockets... :/ Ale się nie zniechęce do nich, w następnym roku chyba też kupię.

Opublikowano

Nie odpaliła jedna z zestawu jakiet detonator.. Na szczęście ostatnia jaką miałem ale nie przygotowałem innej wyrzutni do rakiet i ok. 10 dużych jakiet mi zostało :) Będzie na urodziny za 3 tygodnie ;] Pozatym troche za wąskie robią te możdzieże na te szelki (mozdzież z lidla) jednego chciałem włożyć ale nie wszedł do końca i zacząłem się z nim siłować i urwałem lont.. :P Trudno :) Pozatym efekty super :)

Opublikowano

Ja raczej kupiłem sprawdzone rzeczy, więc nie miało co rozczarować :)
Jedynie to, że sylwester za szybko minął i znów trzeba czekać cały rok ...

Opublikowano
Jedynie to, że sylwester za szybko minął i znów trzeba czekać cały rok ...

Dokładnie :sad:

Poza tym kilka rzeczy, które nie odpaliły w czasie pokazu (Butelka, OneByOne Tropica i Sfinx). Reszta OK.
Opublikowano

Przede wszystkim żałosne rzymskie ognie silver rain. Na filmiku od super powera było to coś pięknego, w rzeczywistości po prostu żal. Jakiś marny crackling. Dobrze ze kupiłem tylko jeden komplet.

Rozczarował mnie też zestaw kung fu. Odpaliłem jedną małą rakietkę z zeszłego roku i największą z tego roku i ta mniejsza miała efekt 100x lepszy. Nawet bączki z tego zestawu się pogorszyły.

Mam też nauczkę żeby lonty łączyć najmocniejszą taśmą izolacyjną. Wtedy utrzymają się bez problemu :razz:

Opublikowano

A mnie sporo rzeczy rozczarowało:
-kung fu
-samuraj(za szybko strzelał i inne efekty)
-condor
-pluton
-cudak battery(też za szybko strzelał)
-borneo też jakieś słabe...

Opublikowano

W Condorze ten układ fan I/ był jakoś mały. Na pewno nie kupię jej za rok :!:
W Uranie te wybuchy były też jakieś mizerne. Nie wiem, może wadliwa mi się trafiła wyrzutnia :wink: Oby...

Opublikowano

Wiem ze mpi zaraz bedzie sie pukac w leb czemu tak pisze ale najbardziej sie zawiodlem na samuraju :evil: mniejsze rozpryski nawet od wyrzutni z hestii 19 strzalowej kaliber 30mm :twisted: w dodatku sie przewrocila po ostatnim shocie :???:

Opublikowano

Ja miałem sylwestra bardzo udanego tylko URAN mnie zawiódł małe efekty miał :shock: :mad:

Opublikowano

JW418 Achilles :neutral:

Opublikowano

black cat [ moglbym za tyle miec 2 marsy i 2 plutony ktore bardzo mi sie podobaly] poniewaz na filmiku efekt wydawal sie byc ladniejszy :(

Za rok kupie wiecej rakiet ale odpale wszystkie przed 24 tak samo z moździerzami,

Pozatym z wszystkich innych wyrzutni bylem zadowolony :) a szczegolnie z exclusive collectiona [ tego za 8zl] , byl przepiekny szkoda tylko ze przy ostatnim strzale wyrzutnia sie wywrucila

Opublikowano

Rzymskie ognie problemy z lontem :sad:

Opublikowano

Cyrkoblitz kometa to był moj pierwszy produkt komety gdy odpaliłem spodziwałem sie czegos superowego a tu poleciało do góry i nie wybuchło kupiłem na straganie:/ tak poza tym to nie kupie więcej jorge rockets bo szkoda na nie kas lepiej dac troche wiecej i kupic chocby kung fu:-)

Opublikowano

Mi Arctic w tym roku tańcował, ale jakoś się nie obalił później odpaliłem Hota i wywrócił się, wyrzutnia Barock z Hestii też pod koniec się wywróciła, ale reszta z Hestii ładnie strzelała, więc nie było źle. :roll: No i Atomic Assault mnie również zawiodły. Reszta super wyrzutnie :razz:

Opublikowano

Mnie rozczarowały rakiety Kung Fu. Wszystkie rozpryski były małe. Dwie rakiety wybuchły na ziemi,jedna poleciała tak nisko,że w okno jednego z pobliskich domów. Sfinx również mnie nie zachwycił w tym roku. Nie powiem,ładny ale spodziewałem się czegoś innego.

Opublikowano

Ja się zawiodłem na Mego Jumbo (P1256). Miałem 2 niewypały i porównałem te petardy z FP8. Mega Jumbo przy FP8 to piard. Pozatym to chyba tylko rakiety z kung-fu tegorocznego, no ale za takie pieniądze nie ma się co dziwić, że małe rozpryski. Ogólnie to był mój najlepszy sylwester jeśli chodzi o fajerwerki, a wszystko dzięki temu Forum ;). Pzdr ! ;)

Opublikowano

Mnie zawiódł Samuraj. Te efekty brokatu były jakieś małe i strzelały na przemian z multicolorem. NIe tak miało to wyglądać!!! :sad:

Opublikowano

Rozczarowała mnie wyrzutnia SM coś tam (Jorge taka trójkątna) (słabe efekty) oraz rzymski ogień i petarda które nie wypaliły. No i oczywiście że Sylwester tak szybko minął i trzeba czekać i czekać na następny, :neutral:

Opublikowano

@up. Chodzi ci o PI battery?

Opublikowano

Chłopaki... Kupujecie w biedronce a potem narzekacie ze coś jest nie tak... Myślicie że takie baterie kupicie tak tanio gdzieś? W supermarketach są towary niepewne i każdy ślepo leci na ich cenę. Przyjrzałem się krytycznym okiem paru wyrzutniom w lidlu które miały poodrywane osłonki bo już dość długo leżały na wystawie. Uwierzcie. Ja robię o wiele lepsze wyrzutnie. Tam była taka chała że one nie powinny nawet odpalić. Jeżeli jakaś bateria z supermarketu wam odpaliła zgodnie z planem to się cieszcie bo to tylko wasze szczęście a nie dobre wykonanie.

Jednak hurtownie RULEZ

Opublikowano

Ale co ty przez to chcesz powiedzieć? Ja już drugi rok z rzędu kupuje rzeczy z biedry i sie nie zawiodlem. A jak ty mowisz ze juz ty robisz lepsze to pokaz filmik cwaniaku. Zresztą to co jest w marketach to to samo co w hurtowniach tylko ze inne etykietki... weźcie mnie trzymajcie

Opublikowano

U Mnie wszystko idealnie pięknie .. . Ale za dużo rakiet nie nadoązalem ze wszystkim :D
ALe pokaz sam w sobie piękny > :D . JW401-Najbardziej mi sie podobala z mojego stuffu.

JA MIALEM WSZYSTKO Z JORGA I NIC SIE NIE PRZEWALIŁO . JAK SIE KUPUJE NA BAZARACH I W MARKETACH TO TAK POTEM JEST > :) ALBO Produkty Hestii

TO jakiegos dziwnego miales Marcepan Samuraj . Moj mial piękne efekty takie jak na filmiE :D.

Na drogi rok zwieksze wartosc stuffu z 800zł na 1200ZŁ :D:D Brak mi achillesa bylo :D

Z mojego stuffu condor najslabsze wrazenie odniosl na mnie

Opublikowano
Chłopaki... Kupujecie w biedronce a potem narzekacie ze coś jest nie tak... Myślicie że takie baterie kupicie tak tanio gdzieś? W supermarketach są towary niepewne i każdy ślepo leci na ich cenę. Przyjrzałem się krytycznym okiem paru wyrzutniom w lidlu które miały poodrywane osłonki bo już dość długo leżały na wystawie. Uwierzcie. Ja robię o wiele lepsze wyrzutnie. Tam była taka chała że one nie powinny nawet odpalić. Jeżeli jakaś bateria z supermarketu wam odpaliła zgodnie z planem to się cieszcie bo to tylko wasze szczęście a nie dobre wykonanie.

Jednak hurtownie RULEZ

heh robisz lepsze? Nagraj filmik to obejrzymy obys sie nie rozczarowal, a po za tym z biedry niczym sie nie da rozczarowac
Opublikowano

Po Waszych wypowiedziach mam wrażenie, że ta sama wyrzutnia może mieć równocześnie nie raz słaby i nie raz mocny efekt. Na forum kilka osób poleca Samuraja i New Generation 16. Na mnie nie zrobiły wrażenia. Condor zrobił swoje na moim pokazie, a tymczasem widzę na forum negatywne opinie odnośnie tej wyrzutni. Czyżby konserwacja i długość przetrzymywania fajerwerków w magazynach przekładała aż tak się na rozłożystość rozprysków? Może to jakieś wady fabryczne?