Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Sylwester,Sylwester i po Sylwestrze ;]Oto film z mojego skromnego pokazu.Link YouTube: Klik Na filmnie brakuje:-Wyrzutnia "Kobra" -Moździeża (SP0008)-Fontanny "Casablanca" -Wyrzutni "Herkules" Gdy dostane film z 2 kamery dodam reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No, no nawet fajny pokaz troche maly, a zarazem ladny :mrgreen: Mysle, ze za rok bedzie jeszcze lepiej.No i mile zaskoczenie przez Kobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitels 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Bardzo ładny, podobał mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opisz co pokolei leciało bo ciekawy jestem. Bardzo ładny pokaz. Można wiedzieć ile wydałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoska11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opisz co pokolei leciało bo ciekawy jestem. Bardzo ładny pokaz. Można wiedzieć ile wydałeś? hmm dokladnie nie pamietam ... Wydałem ok 300-350zł.Ale daj mi swoje gg na pw to ci postaram sie napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Troche mały ten pokaz to fakt ale fajna muzyczka na filmie i dosyc ladne efekty wyrzutni:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi