polaaak15 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Wyrzutnia B56 Jorge...Tak naprawdę jest to wyrzutnia JW5000 o nazwie REVOLUTION...Efekt: SKRZECZĄCA WIERZBA Z CZERWONYMI GWIAZDKAMI. SKRZECZĄCA ZIELONA DALIA. ZŁOTA MIENIĄCA SIĘ WIERZBA Z NIEBIESKIMI GWIAZDKAMI. SKRZECZĄCA PURPUROWA DALIA. SREBRNE CHRYZANTEMY. CZERNOW, ZIELONE ,ŻÓŁTE, PURPUROWE KOMETYCzas trwania : 36 sekundKaliber : 29 mm(ale w cenniku Jorge pisze 30 mm)Film nagrany przez moją siostrę..Link : http://pl.youtube.com/watch?v=1-lnRME1mc8Według mnie ta wyrzutnia była super...Wspaniałe efekty...Co Wy o tym sądzicie...Czekam na oceny... Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 grr chciałem ją kupić ale zrezygnowałem z niej i wziąłem JW401 :oops: No ale i tak JW401 lepsza, ta nawet nawet troszkę Achillesa mi przypomina Cytuj
polaaak15 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2009 no troszke przypomina achilesa..ale wiesz tu byla róznorodnosc efektów... Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 30 Marca 2009 Kaliber : 29 mm(ale w cenniku Jorge pisze 30 mm) Jest napisane :mrgreen: Co do wyrzutni..Nawet choć prawdę mówiąc mi się nie podoba : Dziwny,słaby efekt...4+/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi