Matex 1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Widziałem jak ktoś walił z wyrzutni o efekcie dużych peonii na przemiennie zielono-fioletowe, bardzo mi sie to spodobało ale nie wiem jaka to wyrzutnia. Może ktoś wie? Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 A widziałeś ile strzałów? Jeśli 10, to możliwe że to było JW91 Super Show 6, tam jest zielony kolor ale nie duzo (mniej niz czerwonego i fioletowego)Edit# A był crackling? Cytuj
0 Matex 1 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2009 Wydaje mi się że było tam troche więcej niż 10 strzałów tak coś około 20 choć nie jestem pewien bo nie liczyłem ale efekty były superowe. Nie było tam wogóle czerwonego, tylko zielone i fioletowe rozpryski na przemian (może dla niektórych efekt zbyt monotonny ale według mnie dosyć ciekawy kontrast kolorów) To raczej nie ta wyrzutnia co podałeś, bo w tamtej czerwonych nie było Myślę że ktoś może rozszyfruje tą zagadkę bo planuje taką wyrzutnie zakupić za rok Cytuj
0 Lajcik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 na 2 raz zrób tak jak ja:kiedyś też ktoś strzelał wyrzutnie i potem jak się dowiedziałem moźdźierz , wiec ja poszedłem chwile potem na to miejsce i stała jakaś bydlacza wyrzutnia to zapamiętałem importera i nazwe i obok niej stała rura od moźdźierza wiec ją sobie wziąłem i kupiłem pre szt na następny rok. Cytuj
0 Mar3kkk 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Może to była jw12 Imagine? Miałem ją na sylwka i też miała efekty podobne do twojego opisu. 19strzałów Cytuj
Pytanie
Matex 1
Widziałem jak ktoś walił z wyrzutni o efekcie dużych peonii na przemiennie zielono-fioletowe, bardzo mi sie to spodobało ale nie wiem jaka to wyrzutnia. Może ktoś wie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi