mazii23 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Tak jak w temacie prosił bym o pomoc w rozszyfrowaniu nazw rakiet po ich efektach. Jest to 5 takiet z zestawu Festival tych średnich. Bodajże 2 Speed IV, 2 Dragon Queen i Jupiter. Za cholerę się nie mogę połapać która to która :neutral: Linki do Filmików:<1> <2> <3> <4> <5> Poprawione coś mi się zgibało :mrgreen: Cytuj
0 neone 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 2 pierwsze to speedIV nastęne dragon queen rocket a ostatnia to jupiter Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nie jestem pewien na 100% ale wydaje mi się że:1 - Jupiter2 - Speed IV3 - Speed IV4 - Dragon Queen5 - Dragon Queen Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 1. - Speed 4 2. / 3. - Dragon Queen 4. / 5.JupiterJestem pewny Cytuj
0 mazii23 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2009 xHESTIABUMx tak samo mi się na początku wydawało ale dla pewności porównałem sobie z filmikami marcina1197 i teraz jestem pewien Dzięki za pomoc. Cytuj
Pytanie
mazii23 0
Tak jak w temacie prosił bym o pomoc w rozszyfrowaniu nazw rakiet po ich efektach. Jest to 5 takiet z zestawu Festival tych średnich. Bodajże 2 Speed IV, 2 Dragon Queen i Jupiter. Za cholerę się nie mogę połapać która to która :neutral:
Linki do Filmików:
<1>
<2>
<3>
<4>
<5>
Poprawione coś mi się zgibało :mrgreen:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi