Bartosz 43 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Symbol - TF7Nazwa - Fire StarOpis efektu - Czerwone, zielone gwiazdki z trzeszczeniem; Białe chryzantemy z trzeszczeniemZdjęcie - http://www.tropic.pl/img/61a37cd4_large.jpgFilm - http://pl.youtube.com/watch?v=9jAJiGXF2vo&...re=channel_pageCena - 28,-Najlepsza fontanna jaką kiedykolwiek miałem. Działa przez ponad 1 minutę i z 6 rurek na zmianę lecą kolorowe kulki z trzeszczeniem i crackling. Jeśli chodzi o wysokość to daje naprawdę porządnie. Spokojnie przewyższała wszystkie osoby ją oglądające.Jednym zdaniem: Bardzo ładna różnoefektowa fontanna. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Fontanna ładna , ale za tę ładną cene , możemy mieć JW21 Condor.Podejrzewam , że wrażenie na widzach było ogromne , ciekawy jestem na jaką wysokośc ona strzelała(wydaję sie być około 2.5m na oko).Zmienność efektu równiez jest do pozazdroszczenia , bo w fantazji i innych Jorge`owskich tego nie spotkamy(w takiej cenie). Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Myślałem po zdjęciu, że to jakaś wyrzutnia ;]A to chyba jest tak że z każdej dziury idzie fontanna, nie spotkałem się jeszcze z czymś takim Lecz cena troche za duża, za fontannę, z 10 zł mniej i by było ok Jak mówił FM za tą cene mamy wspaniałego Condora Ale i tak bardzo fajna, kolorwa fontanna.7/10 Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Myślałem po zdjęciu, że to jakaś wyrzutnia ;]A to chyba jest tak że z każdej dziury idzie fontanna, nie spotkałem się jeszcze z czymś takim Lecz cena troche za duża, za fontannę, z 10 zł mniej i by było ok Jak mówił FM za tą cene mamy wspaniałego Condora Ale i tak bardzo fajna, kolorwa fontanna.7/10 Przecież pisze 'fountain' więc jak mogłeś myśleć że to wyrzutnia A co to fontanny to ładna ale po jakimś czasie robi się nudna... tak mi się wydaje Cytuj
benny10 0 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Przecież pisze 'fountain' więc jak mogłeś myśleć że to wyrzutnia A co to fontanny to ładna ale po jakimś czasie robi się nudna... tak mi się wydaje On mowi ze po zdjeciu widac jakby to byla wyrzutnia , bo rzeczywiscie na nia wyglada Bo rzeczywiscie wyglada jak wyrzutnia .A co do tej fontanny to : rzeczywiscie roznorodna jest , i nie slyszalem o takiej z , ktorej leci na zmiane z kazdej rurki No i bardzo dlugo trwa , to jest plus Ta cena az taka duza nie jest jak na taka piekna fontanne , moze w przyszlym roku ja kupie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi