ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Jak zwykle rapidshare rehostnij ktoś na jakiś server inny bo na rapidzie zawsze mam limity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zdążysz to ściągnąć zanim ktoś to wgra na inny serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 a ja mam wszystkie kodeki potrzebne do tego filmu a i tak nie chce odtworzyć. Jedynym sposobem jest wrzucenie tego do UVS i zapisanie jeszcze raz filmu na inny format :???: może byś coś z tym zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 wgraj na inny serwer albo zaloz collectora, bo sie nie da sciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wgram na inny serwer. Poczekajcie.mpi - szlag jasny trafia. Wszystkim działa, tylko oczywiście nie tobie. Masz tak narąbane pewnie z kodekami, że się kłócą.Wystarczy ściągnąć Quicktima i przez niego odtwarzać.Zapisałem go jako avi w kompresji DV, potem jako .mov w kompresji MPEG-4, w Adobe Premiere Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 mi też nie działa ,a nie mógłbyś wrzucić to na you tube? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 1-szy zwiastun już wgrany na Youtube: 2-gi zwiastun:http://pl.youtube.com/watch?v=3rpnTriUOCI&...re=channel_pageOglądać wszystko w wysokiej rozdzielczości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Wgram na inny serwer. Poczekajcie.mpi - szlag jasny trafia. Wszystkim działa, tylko oczywiście nie tobie. Masz tak narąbane pewnie z kodekami, że się kłócą.Wystarczy ściągnąć Quicktima i przez niego odtwarzać.Zapisałem go jako avi w kompresji DV, potem jako .mov w kompresji MPEG-4, w Adobe Premiere Pro. Hmm bardzo fajny zwiastun mi wszystko działa wystarczy pobrac np.Dziobasa i przez niego juz na pewno pójdzie przez opcje plik/otwórz ;-) więc zadnego obciążającego kompa quick time nie trzeba:-)link do dziobasa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi