Neodo 10 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam, chciał bym się pochwalić moim filmem z sylwa 2008/2009 oraz podkreślić, że w filmie odpalone zostały tylko produkty HESTIIProsił bym też aby oglądać w wysokiej rozdzielczościFILM : http://pl.youtube.com/watch?v=Y91ieJyCxsE&...re=channel_pageKiepski montaż spowodowany jest brakiem doświadczenia w obsłudze UVS ;p później napisze jakie konkretnie wyrzutnie zostały odpalone. [nazwa , symbol]00:12 - 00:45 * Mój układ 4 najmniejszych wyrzutni z hestii 2x Amber HE 0077 17,00 złSunrise HE 0315 12,00 złDynamik Stars HE 0951 28,00 zł00:50 - 01:09 * Polaris HE1008 38,00 zł01:10 - 01:26 *Victory HE1049 56,00 zł01:27 - 03:34 * Najpierw poleciało 100 strz potem 50 następnych wystrzały rozłączyły lont wstunięty do 2 częśći (właśnie ta 50 strz)Andromeda HE1068 - 4 400 zł03:35 - 04:15 * 3 wyrzutnie mój układ 2x Blue moon 8 zł HE 03171x amber HE 0077 17 złCeny są detaliczne. Hurtowe są o 30% mniejsze. Cytuj
Lajcik 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Super pokazik.Jak się nazywała ta przedostatnia wyrzutnia- miała bardzo ciekawe efekty. Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Po prostu na nastepny rok trza kupic cos hestiowskiego bo dobre sa. Ja osobiscie nigdy nie mialem wyrzutni z hestii ale te mi sie spodobaly Ocena pokazu: 9/10 Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ile dałeś za wszystko? Czekam na nazwy i symbole jakbyś mógł to podej też cenę każdej. Rzeczywiście hestia wyrzutnie robi dobre Gorzej z rakietami -.- Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 A jak myślicie. HESTIA się polepsz czy JORGE się pogarsza?A może HESTIA sie polepsza i JORGE też? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wszystkie wyrzutnie były piękne można powiedzieć że pokaz prawie Profi P.S Moim zdaniem tu nie chodzi o to że hestia polepsza produkty o to że te wyrzutnie na filmie są z 500 zł około :mrgreen: Cytuj
Neodo 10 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Podałem ceny nazwy i symbole Ale rakiety też hestia ma niezłe potem dam filmik Cytuj
Dako 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bardzo fajny pokaz ;] kozacka ta wyrzutnia za 400zł moja ocena 9+/10 Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 2 Stycznia 2009 O w mordę... Zajefajne wyrzutnie! Jak połączyłeś tą pierwszą czwórkę? Jak na takie niskie ceny to super wygląda.Prosiłbym też o wykonawcę muzyki. Thx z góry. Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bardzo łądny pokaz ;p W moim tez byly wyrzutnie Hestii ale troche mniej ich miałem. Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Pokaz bardzo ładny. Wychodzi na to że hestia nie jest taka zła na jaką ja większość ocenia ,gdybyśmy mieli filmy ich fajerwerków moglibyśmy wybierać sobie to co dobre i by było więcej zwolenników hesti.PS a sąsiedzi braw nie bili? Cytuj
Banba 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Polaris HE1008 :grin: świetna wyrzutnia dokładniej to bardzo bardzo dobre zakończenie tej wyrzutni złoty deszcz xD Ogólnie świetny pokaz tylko zakończanie bardzo słabe chyba miałeś na celu :grin: zakończyć zamiast mocnym efektem słabym ale niestety mnie to nie przekonało dlatego ocena :9/10brawo xD ciekawym rozwiązaniem było by połączyć 3-4 wyrzutnie xD Na pewno ta wyrzutnia znajdzie się w moim pokazie na 2010 xD Cytuj
Neodo 10 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Odpowiedzi na pytania : Wyrzutnie ustawiłem na sklejce i po prostu równe ilości lontu od każdej . Sąsiedzi braw nie bili bo sami swoje stuffy odpalali zresztą to już starsze osoby xd. Nie chciałem jakoś odpalać tego konkretnie, że najlepsze na koniec , odpalałem jak leciało, i tak pokaz zacząłem jakoś 10 min po godzinie 00 ;P Muzyka : Yellowcard - only one , ACDC - Problem Child(2), Nightwish - Crimson Tide Deep Blue Sea Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Bardzo bardzo ładnie, pokazałeś, że Hestia też robi dobre fajerwerki. Za pokaz i efekty 8,5/10 + 1 pkt za muzę = 9,5/10. Ja puściłem sobie ten filmik z podkładem Moondance Nightwish i też świetnie pasował. W ogóle lubię ACDC i Nightwish. Na początek mogłeś dać kawałek Thunderstrike a później Moondance i byłoby jak dla mnie miodzio Cytuj
Snaperius 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hestia górą!Nowy jestem w dziale Stuff 2008/2009 lekko sie przedstawiłem .Ale do rzeczy.To, że bateria za 400 plnów ładnie daje nikogo nie powinno dziwić.Ale , że te "maleństwa" na samym początku taki efekt dały......to jest coś.Kupuję od Neodo licencję i na Wielkanoc powtórkę u siebie robię .Tylko jedno pytanko, wszystkie naraz (te pierwsze cztery) były odpalane, czy może parkami?Bo jak na 9,10,12 strzałowe to 30 sekund trochę dużo.Chyba , że Hestia tak ma? Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 I niby Hestia jest słabsza od Jorge? A tutaj się okazuje że bije Jorge o łeb! Przepiękne efekty, szybkie wyrzutnie. Noooo cudo : Jeszcze mi powiedz, która to była wyrzutnia Sunshine? 20/10 Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Pokaz ładny, ale miałeś dostęp do tych naprawde dobrych, drogich pewnie wyrzutni, więc zdziwiłbym się gdyby były złe. I niby Hestia jest słabsza od Jorge? A tutaj się okazuje że bije Jorge o łeb! No to dawaj za rok, samą hestię, zobaczymy czy twoje zdanie będzie takie same. :roll: Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Kiedyś byłem maniakiem Hestii Nie powiem, super firma i w moim mieście można ją bardzo łatwo kupić. Problem w tym że ceny są straaaaaaasznie wysokie :oops: Nie lubie przepłacać :neutral: Cytuj
Neodo 10 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 No więc wyrzutnie były odpalone lontem wszystkie naraz, a produkty hestii na stronie nie są aktualizowane raczej, są różne typy tych małych wyrzutni. Np. Amber jest okrągły i kwadratowy a na stronie tego nie ma. Każda wyrzutnia ma inny czas wystrzału. np z jednej pociski lecą serią a z jednej wybuchnie na niebie i dopiero leci następny. To dlatego taki efekt. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Bardzo ładny pokaz , zostały użyte prawdopodobnie jedne z najlepszych produktów z Hesti i to należy wziąć podczas jego oceniania (bo nie każdy ma dostęp do takich właśnie produktów).O synchronizacji muzy z filmem nie będę wspominał , bo muzyka wpada w ucho , lecz bardzo rzadko się zdarza , żeby się te dwie rzeczy pokrywały.Praktycznie przerwy były niezauważalne , więc pokaz był niesamowity(po problemach z zapalniczkami , również połacze w tym roku wszystko jednym lontem).Widać , że królowałeś na niebie nad całą okolicą :mrgreen: 8+/10 za film9+/10 za pokaz.@veli - jak masz problemy z ortografią to chociaż zacznij zwracać uwagę na czerwone podkreślenia w mozilli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi