Arturo 15 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam chciałem się was zapytać w jakim sklepie internetowym mają największy wybór no i oczywiście dobre produkty żeby były :grin: :grin: Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 www.fajerwerkimarket.pl najlepszy sklep interenetowy w polsce Cytuj
0 sewer1412 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Największy wybór ma fajerwerkimarket.pl ale ja polecam ci fajerwerki-korsarz.pl. Miła obsluga, ceny są niskie. Wiem, bo ja na sylwka 08/09 kupowałem tam. Tak więc polecam ci w 100% ten sklep : :grin: Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Na fajerwerki market często dają zamienniki więc polecam fajerwerki-korsarz.pl Cytuj
0 Arturo 15 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 bardzo dobry fajerwerki-korsarz.pl :grin: dzięki Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Na fajerwerki market często dają zamienniki więc polecam fajerwerki-korsarz.pl No jak się zamawia tydzień przed sylwkiem to dają Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 No tak ale zobacz na przykładzie Felixa dogadał się co do zamienników ale i tak dostał co innego ;> Cytuj
0 Gość Felix1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 www.fajerwerkimarket.pl najlepszy sklep interenetowy w polsce bipa nie najlepszy , rzygać mi sie chce jak widzę te twoje posty że mało sie nie zesrasz z zachwalania tego sklepu. może mają największy wybór ale dla mnie są do d*py. I więcej u tych bip nie kupiePrzeczytaj sobie ten temat http://www.forumfajerwerki.pl/viewtopic.php?t=1728A potem ten http://www.forumfajerwerki.pl/viewtopic.php?t=1367 I na podstawie tego wybierz który będzie dobry, aż tak wam się d*py nie chce ruszyć, może zakupy jeszcze wam zrobić ? wystarczy poczytać chwilę forum i poprzeglądać strony tych sklepów.@mpi: nie bluzgajoj masz!bip = wulg wstaw co chcesz Cytuj
Pytanie
Arturo 15
Witam chciałem się was zapytać w jakim sklepie internetowym mają największy wybór no i oczywiście dobre produkty żeby były :grin: :grin:
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi