Lajcik 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Wiecie jakiej długości powinna być rura do wystrzelenia szelki 4'' ? Cytuj
0 Jorge 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wiecie jakiej długości powinna być rura do wystrzelenia szelki 4'' ? Moj kolega pracuje w sklepie z fajerwerkami i sie go zapytałem to mi powiedział ze co najmiej 50cm czyli w granicach 1m Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Lajcik chyba najpierw powinieneś myśleć o szkoleniu i założeniu własnej firmy by takie szelki móc posiadać niż o rurze do niej :lol:PS: skończ jeszcze liceum i zdaj mature :razz: Cytuj
0 Lajcik 0 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Aha to dobrze bo mam coś koło 2 m jej.Szelka już czeka na prawosławnego sylwestra Panie mpiwowski Ps. mpiwowski ty się znasz na efektach i na angielskim to wiesz może co oznacza "Golden rain" bo tak na szelce pisze. Cytuj
0 xHESTIABUMx 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 wpisz w google słownik to nie boli. tym razem cie wyręczę i powiem ci że to znaczy złoty deszcz.ps. ty chyba nie masz 17 lat Cytuj
0 Lajcik 0 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Sorrry angielskiego nie umiem bo mieszkam przy granicy z białorusią i w mojej szkole angielskiego się nie uczę tylko rosyjski Cytuj
Pytanie
Lajcik 0
Wiecie jakiej długości powinna być rura do wystrzelenia szelki 4'' ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi