Skocz do zawartości

[AMATOR POKAZ] Pokaz sylwestrowy - Velibrum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Po licznych kłopotach z programami do obróbki oto jest mój film :razz:

http://pl.youtube.com/watch?v=-GD30VBPBPM

Jak chcecie to mogę zgrać oryginalny plik na send space.

EDIT: Nie wiem jak mogłem zapomnieć o temacie który już założyłem. Ale już skasowałem :razz: Więc napiszę co tam napisałem:

Na początek pójdzie niezłomny ballet
- później fontanny w |/ takim układzie
- fontanno-wyrzutnia SP5003 z super power

Następnie odpalone zostaną połączone wyrzutnie:
- red military z maxsemu
- cool exhounter z maxsemu
- kasjopeja
- mars
- uran
- pluton
- hot
- arctic
- babel
- cudak battery
- little stars
- condor
- P5204 z super powera
- sfinx

Następnie wyrzutnia rzymskich
- najpierw ta z hydrami
- później 2 z silver rainami i colorful peony

Na wielki finał JW56.

Gość Felix1
Opublikowano

Ładne :mrgreen: Muzyka czy pasuje ? hmm :smile:
No ale wyrzutnie ładne, JW56 też i ta z Super Power :wink:

Opublikowano

Muzyka - dałem taką jaka się podobała mi. No i Herrowi :lol: Nie no wybrałem taką jaka była pod ręką, bo na szukanie nie miałem czasu ze względu na to że nie robiłem tego na swoim kompie.

No i na filmie nie wszystko wyszło tak jak powinno. Np. wyrzutnia rzymskich, nagrała się koszmarnie. Bo kolega włączył małe przybliżenie i tak już wyszło. Tak samo JW56 nie zostało objęte w całości. Niestety.

Opublikowano

Bardzo ładny pokaz super wyrzutnie muzyka też bardzo dobra nie wiem dla czego się czepiasz felix.

Opublikowano

No dobra nie będę jakiś milszy dla ciebie tylko ocenie tak jak każdego równo :twisted:

Muzyka niezbyt mi się podobała. Montaż też dosyć kiepski, ale pod koniec lepiej to poszło. Co do efektów no to jak zwykle były ładne :wink:

Ogólnie twój film oceniam 4/10 przepraszam :razz:
a twój sylwek na 8/10.

PS: Nadal uważam, że za blisko stoisz, źle się ogląda takie efekty.

Opublikowano

Mpiwowski, czytaj proszę co jest już napisane :razz:
"Bo kolega włączył małe przybliżenie i tak już wyszło." No i to niestety nie ja filmowałem. Ja tylko podziwiałem efekty i odpalałem. A mówiłem żeby się jeszcze odsunął.
Jeśli chodzi o montaż to tylko zrobienie napisów początkowych, końcowych, podpisanie co kiedy strzelało i już. Dla mnie ważne żeby było proste i przejrzyste :wink:

Opublikowano

To i ja dam swój komentarz a zacznę od ocen:
Stuff 9/10
Połączenie efektów 7/10
Film 4/10 (kamerzysta powinien dostać po d...)
Muzyka i montaż 5/10
Ogólnie miałeś czym strzelać, niestety, w moim odczuciu, nie wykorzystałeś w pełni potencjału drzemiącego w Twoim stuffie. Musisz jeszcze popracować nad łączeniem efektów lub zastosować szybsze lonty, aby uniknąć rozjazdów i asynchro. Bierz przykład z Nostry to daleko zajdziesz... Moja ogólna ocena 6,5/10

Opublikowano

Mi takie połączenie efektów się podobało :wink:
I będę robił tak żeby mi się podobało :razz: Stosować szybszych lontów też nie będę bo wolę trochę dłużej oko nacieszyć. Jedyne co zrobię to w przyszłym roku łączenie będzie tylko poprzez taśmę izolacyjną. Bo tam gdzie połączyłem zwykłą to lont 2 razy uciekł. No ale na filmie zrobiłem tak że tego nie widać :razz:

EDIT: "(kamerzysta powinien dostać po d...) " nie martw się, dostał :lol: oj dostał ...