Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam mam pytanie czy ktoś z was zna cenę tych oto wyrzutni (JW366 i JW403) :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 JW366 nie wiem bo to profesjonalna a JW403 kosztuje 209zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 a znasz jakąś inną wyrzutnie finalną i dobrą jak JW366 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 weź jakąś skośną profi NWP np. JW313. ma super efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 zaj*****a :grin: ale ile ona kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 około 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 to zapewne tańsza niż JW366 a tak przy okazji gdzie ty fajerwerki kupujesz ? [ Dodano: 2009-01-04, 13:24 ]a i co myślisz o JW403 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arturo 15
Witam mam pytanie czy ktoś z was zna cenę tych oto wyrzutni (JW366 i JW403) :smile: :smile:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi