velibrum 12 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Symbol: K1836SNazwa: BalletEfekt: Bateria z fontanną - 11 strzałów, trzaskające ogony z głośnym hukiem.Cena hurtowa: 5 złZdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/145.jpgFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=FtxkCGa8bQoTen ballet po prostu wymiata! Bardzo efektowna fontanna i wysoko lecące, piękne komety z trzeszczeniem. Tylko cena hurtowa wysoka :razz: Kupię w przyszłym roku balleta innej firmy i zobaczę czy jest jakaś różnica. Bo cena tego z sp jest dużo wyższa niż na przykład takiej baterii z jorga. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tu chyba nie było 11 strzałów ;DA tak pozatym to tak jak zwykły ballet Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No tego Balleta to już miałem nie raz, ale ja raz kupiłem taką paczka 5 balletów za 5 zł, więc sam nie wiem jakie to są ceny...Co do strzałów... nagrałeś wszystkie? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tak, nagrałem :razz: Opis wzięty ze strony superpower.pl Na samej bateryjce pisało że 10 strzałów. Sam już nie wiem ile było, ile miało być. Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 nie możliwe że cena hurtowa to 5 zł ;/ bo ja w sklepie kupowałem za 3 zł tylko ze z jorge i na moje jorge ma lepszego baleta niż ten na tym filmie Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Bardzo fajna, żywa fontanna i jeszcze 11 niezłych strzałów 9+/10 :grin: Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 Spojrzałem do cennika SuperPower i wychodzi na to że 5 zł kosztują 4 takie fontanny. 1,25 zł za taki efekt! To jest jeden z najbardziej opłacalnych fajerwerków. Takiego cracklingu w fontannie dawno nie widziałem. Cytuj
łowca pomyj 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Nie wiem czy moja pamięć jest dobra, ale kiedy kupowałem Ballete w SP jakieś 3 lata temu to miał on fonntannę oraz kilka strzałów takich jak na powyższym filmiku tyle, że jeszcze z efektem, a mianowicie rozpryskiwała sie ta kometa i robiła cracling. Cena była oszałamiająco niska jak na taki towar. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi