Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: K1836S
Nazwa: Ballet
Efekt: Bateria z fontanną - 11 strzałów, trzaskające ogony z głośnym hukiem.
Cena hurtowa: 5 zł
Zdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/145.jpg
Film: http://pl.youtube.com/watch?v=FtxkCGa8bQo

Ten ballet po prostu wymiata! Bardzo efektowna fontanna i wysoko lecące, piękne komety z trzeszczeniem. Tylko cena hurtowa wysoka :razz: Kupię w przyszłym roku balleta innej firmy i zobaczę czy jest jakaś różnica. Bo cena tego z sp jest dużo wyższa niż na przykład takiej baterii z jorga.

Opublikowano

Tu chyba nie było 11 strzałów ;D
A tak pozatym to tak jak zwykły ballet

Opublikowano

No tego Balleta to już miałem nie raz, ale ja raz kupiłem taką paczka 5 balletów za 5 zł, więc sam nie wiem jakie to są ceny...
Co do strzałów... nagrałeś wszystkie? :P

Opublikowano

Tak, nagrałem :razz:
Opis wzięty ze strony superpower.pl Na samej bateryjce pisało że 10 strzałów. Sam już nie wiem ile było, ile miało być.

Opublikowano

nie możliwe że cena hurtowa to 5 zł ;/ bo ja w sklepie kupowałem za 3 zł tylko ze z jorge i na moje jorge ma lepszego baleta niż ten na tym filmie

Opublikowano

Bardzo fajna, żywa fontanna i jeszcze 11 niezłych strzałów :wink: 9+/10 :grin:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spojrzałem do cennika SuperPower i wychodzi na to że 5 zł kosztują 4 takie fontanny. 1,25 zł za taki efekt! To jest jeden z najbardziej opłacalnych fajerwerków. Takiego cracklingu w fontannie dawno nie widziałem.

• 2 lata później...
Opublikowano

Nie wiem czy moja pamięć jest dobra, ale kiedy kupowałem Ballete w SP jakieś 3 lata temu to miał on fonntannę oraz kilka strzałów takich jak na powyższym filmiku tyle, że jeszcze z efektem, a mianowicie rozpryskiwała sie ta kometa i robiła cracling. Cena była oszałamiająco niska jak na taki towar.