papug 0 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zna ktos z was dobre sposoby na przyspieszenia pracy komputera najlepiej bez wydawania pieniedzy. jakies programy sztuczki. czy ktos mi pomoze? Cytuj
0 Marian 0 Opublikowano 5 Stycznia 2009 -Overclock (ale jak nie posiadasz odpowiedniej wiedzy to się lepiej za to nie zabieraj)-Są jakieś programy typu speedXP ale nie wiem czy coś to daje -Defragmentacja dysku ogólnie to staraj się nie robić syfu na dysku a szczególnie na partycji z systemem-Wyrzuć zbędne programy z autorun -start uruchom msconfig zakładka uruchamianie i odznacz zbędne aplikacje -szybsze zamykanie systemu start uruchom regedit [HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop] modyfikuj wartośc "WaitToKillAppTimeout" na 200. Otwórz klucz [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControl]modyfikuj wartośc "WaitToKillServiceTimeout" również na 200 i reset kompa Cytuj
0 Gość Felix1 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ja znamwww.google.pl na forach komputerowych jest tego pełno Cytuj
Pytanie
papug 0
Zna ktos z was dobre sposoby na przyspieszenia pracy komputera najlepiej bez wydawania pieniedzy. jakies programy sztuczki. czy ktos mi pomoze?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi