Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc

Mati88

Pytanie

Opublikowano

No, więc mój problem jest taki.Dowiedział się dzisiaj, że jutro mam napisać pewną reklame danego produktu.Wybrałem fajerwerki.Polega to na tym, że muszę zrobic reklamę jakiegoś produktu, która ma skłonić innych do kupna :roll:
Wasze pomysły mile widziane, bo nie wiem jak zacząć nawet!

PS. Jutro śmiało można usuwać temat, bo raczej nikomu innemu się to nie przyda :wink:

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Wyrzutnia Achilles jedna z najlepszych na rynku produkowana przez firmę jorge światowego producenta fajerwerków wyrzutnia zadowala efektami i ceną :grin: :grin:

• 0
Opublikowano

Jak im powiem "wyrzutnia achilles" to zrobią oczy i nic z tego nie będą widzieli.Chodzi o fajerwerki jako produkt, a nie pojedyncza rzecz ( wyrzutnia itd. )

• 0
Opublikowano

aaaa to nie wiem sam :wink: wymyślisz coś poszukaj w internecie coś o fajerwerkach i z tego jakąś wypowiedź ułóż

• 0
Opublikowano

Spróbuj coś na taki temat bardzo ogólny poszukaj coś w necie możesz podać wszystkie rózne bajery i zalety wyrzutni np. itp.

• 0
Opublikowano

Zachęcam Was do kupna fajerwerków firmy "x" dlatego , że są stosunkowo tanie i mają znakomite efekty. Ponieważ fajerwerki staja się coraz bardziej popularne używa się ich podczas różnego rodzaju przyjęć okolicznościowych , urodzin i weseli. Fajerwerki nadadzą charakteru dla każdej imprezy.

Eheh te ostatnie zdanie popraw bo coś nie wyszło ;p

• 0
Opublikowano

Dobra dzięki skorzystałem z Waszych pomysłów projekt zrobiłem!
Temat kasujcie, szanowni moderatorzy

Uszanowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...