Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 zna ktoś z was moździerz z szelkami 2" bo nic nie mogę znaleźć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Tutaj masz takie moździerze:http://superpower.pl/?page=34&cat=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Było już o tym na forum. P8601 i P8602 z Panda Fireworks do kupienia w hurtowniach i czasem na bazarku (miałem ten pierwszy kolorowe peonie nawet spoko), SP0017 - był w lidlu na sylwestra 2007, K8021 ze Śmieszka - kaliber 1,9" ale max dopuszczalna dla piro <NWP> masa mieszanki czyli 35g. Na razie nic więcej mi nie przychodzi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ok wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jeszcze możesz kupić takie coś : http://www.bum.bytom.pl/sklep/product_info...;products_id=92 Będę niedługo robił zamówienie i właśnie ją kupuje. Spróbuje nagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tylko jaki to ma efekt jest jakiś film ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie ma nigdzie. Przynajmniej nie znalazłem . Kupie to nagram by chyba na sylwestra potrzebujesz więc masz jeszcze czas Jak nagram to dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie na sylwka prędzej coś koło czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arturo 15
zna ktoś z was moździerz z szelkami 2" bo nic nie mogę znaleźć :lol:
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi