Arturo 15 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Czy na rury 2" trzeba posiadać koncesje :?: bo chcialem kupić a koleś do mnie że nie posiadam koncesji to nie ma szans czy to prawda ?
0 velibrum 12 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Rury :lol: ? Powiedz kolesiowi że jak za kawałek tektury chce koncesję to śmiało może iść bo "pokoju bez klamek". No chyba że wprowadzili koncesje w międzyczasie na posiadanie rurek jakichś :mrgreen:
0 Arturo 15 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 że na szelki to wiem ale na rury też coś mu nie wierzyłem :grin:
0 Lajcik 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Lol typek z choinki spadł ?Przecież w świetle prawa to zwykły złom/makulatura. Rura 2'' to przecież 5 cm-standardowa rurka dostać ja możesz praktycznie wszędzie.
0 kameleon 1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 A gdzie ty to chciałeś kupić jakiś link do sklepu czy coś masz P.S na rury pcv nie trzeba mieć pozwolenia :lol:
0 Arturo 15 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 na fajerwerki korsarz pytałem się go na gg i nie ma szans na kupienie muszę jeszcze dziś z nim pogadać TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !
0 kameleon 1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 na fajerwerki korsarz pytalem sie go na gg i nie ma szans na kupienie muszę jeszcze dziś z nim pogadać TEMAT DO ZAMKNIĘCIA ! HaHa faktycznie temat do zamknięcia napisz mi na gg 11833612 to ci powiem gdzie kupić można :lol:
Pytanie
Arturo 15
Czy na rury 2" trzeba posiadać koncesje :?: bo chcialem kupić a koleś do mnie że nie posiadam koncesji to nie ma szans czy to prawda ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi