Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z filmu wynika, że strzela 13 sek... nawet ładne te strzały, skzoda, że Arka jest mało znana.

Opublikowano

Fajna ta wyrzutnia, rozpryski duże i niebanalne :)

Opublikowano

Nie wiem skąd wziąłeś to zdjęcie ale to nie jak nie pasuje do efektu pokazanego na filmiku. Potem ludzie myślą że to takie ładne będzie i kupują

Opublikowano

Fajna wyrzutnia ale jest tak jak kolega powiedział jest firma nie znana ale jest ładna wyrzutnia :mrgreen:

Opublikowano
Nie wiem skąd wziąłeś to zdjęcie ale to nie jak nie pasuje do efektu pokazanego na filmiku. Potem ludzie myślą że to takie ładne będzie i kupują

Widać że nawet nie wiesz co to jest dłuższy czas naświetlania. Tutaj był ustawiony, myślę że na 5 sekund i tak wychodzą efekty. Bo aparat przechwytuje kilka obrazów i łączy je w jeden. I wychodzą dokładnie takie efekty.

Wyrzutnia ładna jak na wielkość fontanno-wyrzutni ninja. Szkoda tylko że trudno zdobyć Arkę.
Opublikowano
Widać że nawet nie wiesz co to jest dłuższy czas naświetlania. Tutaj był ustawiony, myślę że na 5 sekund i tak wychodzą efekty. Bo aparat przechwytuje kilka obrazów i łączy je w jeden. I wychodzą dokładnie takie efekty.

Wyrzutnia ładna jak na wielkość fontanno-wyrzutni ninja. Szkoda tylko że trudno zdobyć Arkę.

naświetlanie było krótkie tylko 2,5sek. jakbym dał 5sek to by się syf na zdjęciu zrobił. :o

żeby nie robić off topu to krótko skomentuje. ta wyrzutnia jest dobra jak się za darmo dostanie bo ja nigdy bym w życiu jej nie kupił. wole jakieś konkretniejsze