mpiwowski 182 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Symbol: UA2-213Nazwa: Kosmos Efekt: Purple Red PeonyInformacje: http://www.pirotechnika.alpha.pl/wyrzutnie_7.phpFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=T7S-f8KHA_oKaliber: ???Czas strzelania: ???Ilość strzałów: 7Zdjęcia efektów: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Z filmu wynika, że strzela 13 sek... nawet ładne te strzały, skzoda, że Arka jest mało znana. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie wiem skąd wziąłeś to zdjęcie ale to nie jak nie pasuje do efektu pokazanego na filmiku. Potem ludzie myślą że to takie ładne będzie i kupują Cytuj
domino250 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Fajna wyrzutnia ale jest tak jak kolega powiedział jest firma nie znana ale jest ładna wyrzutnia :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie wiem skąd wziąłeś to zdjęcie ale to nie jak nie pasuje do efektu pokazanego na filmiku. Potem ludzie myślą że to takie ładne będzie i kupują Widać że nawet nie wiesz co to jest dłuższy czas naświetlania. Tutaj był ustawiony, myślę że na 5 sekund i tak wychodzą efekty. Bo aparat przechwytuje kilka obrazów i łączy je w jeden. I wychodzą dokładnie takie efekty. Wyrzutnia ładna jak na wielkość fontanno-wyrzutni ninja. Szkoda tylko że trudno zdobyć Arkę. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Widać że nawet nie wiesz co to jest dłuższy czas naświetlania. Tutaj był ustawiony, myślę że na 5 sekund i tak wychodzą efekty. Bo aparat przechwytuje kilka obrazów i łączy je w jeden. I wychodzą dokładnie takie efekty. Wyrzutnia ładna jak na wielkość fontanno-wyrzutni ninja. Szkoda tylko że trudno zdobyć Arkę. naświetlanie było krótkie tylko 2,5sek. jakbym dał 5sek to by się syf na zdjęciu zrobił. :ożeby nie robić off topu to krótko skomentuje. ta wyrzutnia jest dobra jak się za darmo dostanie bo ja nigdy bym w życiu jej nie kupił. wole jakieś konkretniejsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi