fpshooter 12 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Symbol:nr OBI4762803Nazwa: System 4 moździerzy Dragons TigersProducent Keller GermanyKaliber: 50 mm (2")Czas trwania ok 25 s w praktyce (na opakowaniu pisze 100 s)Opis: red wave + cracling pistil, green wave + cracling pistil, silver brocade crown + cracling pistil, red & green peony + cracling pistil.Zdjęcie: Gazetka OBI from Marian Film: youtube linkCena 69,99 zł Moje uwagi Wielkość rozprysków zbliżona do rakiet 2,5" opłacalność podobna jak rakiet Big Day. Efekty piękne, ale jak dla mnie za drogo liczą - płaci się niestety za nietypowe opakowanie Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 8 Stycznia 2009 poszukam i może znajdę gdzieś w sklepie internetowym było by fajnie Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 8 Stycznia 2009 poszukam i może znajdę gdzieś w sklepie internetowym było by fajnie Po co sobie marnować czas i tak tego nie znajdziesz A co do tego (nie wiem jak to nazwać wyrzutnia ) To nieopłacalne jak wspomniał fpshooter płaci się za opakowanie Ale efekt bardzo ładny tylko ta cena Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ten system moździerzy nie tylko jest w Obi. Widziałem go wiele razy w delikatesach Alma w Sopocie. Przed sylwestrem robilem tam kilka razy zakupy i jestem pewien, że to ten sam bądź inny model, ale również system moździerzy. Kosztował tyle samo, czyli 69,99zł. Myślę, że nie opłaca się kupić tego systemu ... Lepiej zainwestować w jakąś wyrzutnie Jorge'a za taką cenę. 5/10 za fajne efekty . Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Wg. mnie taki sobie.70zł za 4 strzały to bardzo dużo , a za 24zł dostępny był moździeż 1,5" z lidla o bardzo dobrych efektach , które sięgały ziemi.Jeśli byłby za 30zł ,to można się zastanowić , ale cena zdecydowanie przesadzona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi