sQbaniec 10 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam.Czy znacie moze jakies dwie wyrzutnie rzymskich ogni ktore wygladają jak bateria... a nie takie długie rurki... Oraz jakis dobry wulkan do 30zł.... Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Pesto zależy ile chcesz wydać na taką baterią w stylu tylko rzymskich. Może podaj jakąś max kwotę. Cytuj
0 sQbaniec 10 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 potrzebuje z 4 wyrzutnie.... rzymskichBo planuje juz na nastepny rok pokaz zrobic Fontane postanowiłem kupic w biedronce PIRAMID.Na rzymskie planuje wydac maks 100zł Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 9 Stycznia 2009 No to nie ma takiej wyrzutni, która strzela jak rzymskie w granicach 25zł. One mniej więcej zaczynają się od około 100zł za jedną :grin: ===============PS: proszę na przyszłość nie pokazywać mi że jest takie coś http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/2279bo to nie jest wyrzutnia z prawdziwego zdarzenia. Cytuj
0 sQbaniec 10 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 ups... to bede musiał skontrułowac własna wyrzutnie ;/Dzieki za pomoc i odpowiedz [ Dodano: 2009-01-09, 12:30 ]Wiecie moze gdzie najlepiej kupic lont...I czym najlepiej złaczyc ... ( tasma , jakies złaczki specjalne czy cos) Cytuj
0 Gość Felix1 Opublikowano 9 Stycznia 2009 A wyrzutnie rzymskich sobie najlepiej zrobić samemu Ja zrobiłem taką http://pl.youtube.com/watch?v=8cCyKIlUI4k&...re=channel_page A Jorge ma różne wyrzutnie które mają efekty kolorowych kulek i strzelają dynamicznie ale cena o wiele za duża A wulkan do 30 zł To ten z biedronki Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wiecie moze gdzie najlepiej kupic lont...I czym najlepiej złaczyc ... ( tasma , jakies złaczki specjalne czy cos) Lont obojętne gdzie, poszukaj na pirotechnicznych forach. A łączyć to tylko opaskami zaciskowymi (dostępne w sklepach z art. budowlanymi za ok. 2zł/paczka).Wyrzutnie rzymiaków najlepiej jest zrobić samemu. Tanio, łatwo, a efekt porównywalny z gotowymi wyrzutniami. Jeśli chcesz wyrzutnie strzelającą szybciej (więcej sh/s) połącz kilka rzymiaków lub użyj czegoś w stylu tej tegorocznej wyrzutni rzymiaków Jorga z Biedry - kilka takich połączonych razem moze nieźle wyglądać... Cytuj
Pytanie
sQbaniec 10
Witam.
Czy znacie moze jakies dwie wyrzutnie rzymskich ogni ktore wygladają jak bateria... a nie takie długie rurki...
Oraz jakis dobry wulkan do 30zł....
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi