Jak juz wzpominałęm jestem pół azjatą więc obchodzę nowy rok azjatycki i chcę zrobic maly pokazik z uzyciem fontann i rzymiakow, moze jakies pojedyńcze rakietki.
Mój plan polega na tym ze połącze 7 fontann ze soba i po bokach mniejsze i do środka co raz wieksze i ta srodkowa bedzie 60-cio sekundowa [ok.] i oporcz tego jakies 2 rakietki się umiesci zeby odpalily w miedzy czasie [ przed zapaleniem sie głównej fontanny] no i te bo bokach beda ok. 27 sekundowe wzwyz i tak srdokowa 60 wzwyz, i teraz problem polega na tym, ze nie wiem ktore wybrac [najlepiej z super powera i tropica, w najgorszym przypadku jorge'a]. I jaki lont zastosowac 3cm/sek. czu 10cm/sek? Ustaliłem ze powinny w 21 sekundzie wszystkie sie palic to chyba 3cm/sek? I jeszcze rakietka, ale to mniejszy problem. Niech ktos pomoze, a no i jeszczze gdzie rzymiaki umiescic?
Pytanie
pokepim 0
Jak juz wzpominałęm jestem pół azjatą więc obchodzę nowy rok azjatycki i chcę zrobic maly pokazik z uzyciem fontann i rzymiakow, moze jakies pojedyńcze rakietki.
Mój plan polega na tym ze połącze 7 fontann ze soba i po bokach mniejsze i do środka co raz wieksze i ta srodkowa bedzie 60-cio sekundowa [ok.] i oporcz tego jakies 2 rakietki się umiesci zeby odpalily w miedzy czasie [ przed zapaleniem sie głównej fontanny]
no i te bo bokach beda ok. 27 sekundowe wzwyz i tak srdokowa 60 wzwyz, i teraz problem polega na tym, ze nie wiem ktore wybrac [najlepiej z super powera i tropica, w najgorszym przypadku jorge'a]. I jaki lont zastosowac 3cm/sek. czu 10cm/sek? Ustaliłem ze powinny w 21 sekundzie wszystkie sie palic to chyba 3cm/sek? I jeszcze rakietka, ale to mniejszy problem. Niech ktos pomoze, a no i jeszczze gdzie rzymiaki umiescic?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi