michalq 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja mialem 8 lat to bylem gdzies o 22 z tata puscic pikolinki i zapalic sobie sztucznego ognia a potem przyszli znajomi a ja wygladalem przez okno i zasnolem niepamietam o ktorej Cytuj
OgnistyMeteor 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 a ja nic nie pamietam mialem wtedy 7 latek szkoda bo bardzo bym chcial bo to jednak 2000 Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja miałem 8 lat . Odpaliłem pierwszego korsarza wtedy z mamą . Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 19 Lipca 2008 mieszkałem jeszcze w bloku, w środku lasu na pewnym hajnowskim osiedlu :razz: bylo nas tam chyba z 6-ciu, wszyscy mieli kolo 9-11 lat i bawilismy sie pikolami az przyszedl moj brat(najstarszy z towarzycha) przyniosl korsarze, paczke achtungow i calkiem spory zestaw ktory wywalilismy w 2(chyba) minuty. ogolnie bylo fajnie... Cytuj
Ron 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Miałem 10 lat i o północy schowałem się pod stołem bo mnie tak te CENZURA, dorosłe a głupie sąsiadki nastraszyły, że mało w nerwice nie wpadłem. Jak było 10 minut po północy to wyszedłem, ale bałem się, że może się trochę ta apokalipsa spóźni Potem oglądałem przez okno jak wszyscy puszczają fajerwerki. Pamiętam, że wejście pod stół to była spontaniczna decyzja, bo miałem plan, że jak już umierać to razem, więc powiedziałem tacie, mamie, bratu i siostrze, że mamy usiąść w kółku i trzymać się za ręce ;P Do teraz się ze mnie śmieją ... O tej apokalipsie mówili nawet w TV, we wiadomościach, a ja dzieciak pomyślałem, ze jak we wiadomościach mówią, to musi być prawda...TAKIE RZECZY TO TYLKO W POLSCE :> @Żuk 2 popraw ortografię, bo aż w oczy kole. Cytuj
p2008 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam Ja nie pamiętam bo to dawno było.Ja się spodziewałem, że prądu nie będzie ( jakoś mi to wmówili :grin: )Byłem wtedy u babci. Nie strzelałem wtedy bo mnie to jakoś nie interesowało.Pozdrawiam Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 4 Listopada 2008 ja miałem 7lat pamiętam ze mój tato kupił jakieś petardy typu piccolo korsarze i chyba 1 paczkę achtungów a z wyrzutni to jak pamiętam to 1 małą coś ala batman od jorga tylko ze ze 2-3razy więcej strzałów 2 jakieś średnie i 1 jakąś większa ale po 1 w nocy poszedłem spać bo byłem padnięty i za snąłem pełen wrażeń :mrgreen: Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 18 Listopada 2010 To były picollaci i kilka malutkich rakietek ( jak dobrze pamiętam bo miałem 5 lat) Cytuj
Danio 0 Opublikowano 18 Listopada 2010 Widze że niektórzy mają dobrą pamięć albo zmyślają bo raczej nikt nie pamięta co robił 10 lat temu nie, jeszcze z taką dokładnością heh. Ja wtedy sam nie kupowałem jeszcze wyrobów pirotechnicznych, tata kupował rakietki i o północy się wychodziło a tak do tej 12 w nocy to w domu się siedziało z tego co pamiętam, tak jak inne dziecko w tym wieku. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja pamiętam, że początek roku 2000 nie był szczęśliwy. tata dostał butelka od szampana w głowe, na szczęscie tylko male rozciecie. A mi (8latkowi) ktos rzucil petarde pod noge i cos mi w kolanie strzelilo To nie jest oczywiscie zmyslone... Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 18 Listopada 2010 Niewiele pamietam ale zawsze coś, pamietam tylko jak spałem, obudziły mnie fajerwerki miałem cykora wtedy eheh ! wyjrzałem przez okno z 10s oglądałem i pod kołdre odrazu, miałem 8 lat ale ogólnie nieżle waliło zawsze jak wychodziłem to było multum rzymskim ogni teraz tak nie jest! Cytuj
vipek98 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja w 2000 roku miałem 3 latka tylko , więc za dużo nie pamiętam Cytuj
maciejrio 0 Opublikowano 23 Listopada 2010 ja miałem 6-7 lat 1999/2000 był w domu z siostrami i kuzynem bo rodzice poszli na bal odbyło się bez petard ale pamiętam jak dziś chyba w tv leciał odcinek specjalny kiepskich wielkie bal coś przed 12 ? Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja wtedy głównie oglądałem fajerwerki strzelające na osiedlu,sam odpalałem z tatą też korsarze,picolo,i Achtungi. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Października 2011 ja emm... miałem 4 lata więc co mogłem robić ............. .....,.,,,,,......,..,.,,... chyba spałem xD ../ Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 25 Października 2011 Mama mówiła mi że wyszła ze mną na podwórko to się popłakałem bo bałem się huków ale miałem wtedy 3 lata Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 21 Lipca 2012 Hmmm u mnie 2000/2001 godzina 00.00 , sen o niebieskich migdałach 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi