Skocz do zawartości

Egzaminy, matury itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No juz zaczyna sie mocne przygotowanie do matur i egzaminow po gimnazjum i podstawowce
Dzisiaj i wczoraj juz nie ktorzy pisali probne egzaminy gimnzajalne.
Ciekawe jak wypadliscie? Były łatwe?
Ja chodze erea do pierwszej gimnazjum[mamtematyczna :D], ale wdg. mnie egzamin matematyczny jest banalny, to już logarytmy są od niego trudniejsze, nie wówiąc o konguruencjach no ale jak wy oceniacie?

Opublikowano

Test dzisiejszy gimnazjalny z polaka był łatwy. Bez problemu odpowiadałem na pytania. :wink: Boje sie testu z matmy. Ale to dopiero próbne :razz: Na szczęsie
Z angielskiego też mi pójdzie dobrze. Tak myślę.

Opublikowano

z polaka zazwyczaj jest trudnebo tutaj musisz byc humanem a w matmie wszystko jest proste szzcegóje algorytmy i funkcje trygonometryczne

Opublikowano

Ogólnie to nie jestem orłem ani z matmy, ani z polaka ani z angielskiego :mrgreen: I to jest problem...

Opublikowano

ja natomiast nienawidzę polaka....

Opublikowano

No i stało się... Z matmy leżę... Tak patrzę sobie że za otwarte jest 25 pkt. A ja zdobyłem 10 pkt :mad:
Z angielskim myślę, że nie będzie problemu bo większość to zrzynałem od tych lepszych :mrgreen:
Potem napiszę jakie miałem wyniki, ale najpierw muszę się o nich dowiedzieć :roll:

Opublikowano

Ja próbny mam dopiero w lutym (po podstawówce) :wink: , po feriach. Na szczęście uczę się dobrze (średnia 4,92) i być może dostanę tak z 35 punktów.

Opublikowano

haha nie mogę. :lol::lol::lol: taką średnia to uzyskuje niewiele osób w kraju i nie uwierzę, że ty taką masz. Może przestać pierdzielić głupoty?? co o tym myślisz

Jakbyś miał taką średnią to byś miał 50/50. No chyba, że kupiłeś te oceny :lol:

Opublikowano

Lol mpi przestań pierdzielić głupoty.. jakbyś umiał czytac to byś zauważył, że ja nawet nie pisałem tego pogmnajzlego testu.... Co za świat.... co za ludz... czy jakoś tam :P

Opublikowano

Mój brat ze średnią 5,1 miał 38 pkt, więc szanse na 35 pkt mam.

Opublikowano

Dzis był próbny z historii <umiera_z_przemeczenia_mozgu> :mad: . Pewnie dostałem z 30 punktów.

Opublikowano

Zaraz czy z histy nie jest humanistyczny czy z histy osobno?

Opublikowano

Nie wiem, ja dziś miałem z histy, ale było jedno zadanie za 10 pkt gdzie trzeba było pisać coś tam o tramwajach itp.

Opublikowano

Plan w 66% jest udany według mnie. Zdobyłem więcej niż połowę punktów. Narazie są podliczone punkty z polskiego i matematyki. Z angielskiego dobrze mi pójdzie :!: :mrgreen:
Polski: 30pkt
Matematyka: 24pkt

Dam znać jak mi poszło z angielskiego :cool:

Opublikowano

No jeśli taki wynik punktowy Cie zadowala to gratuluję.

Opublikowano

No i mam wyniki:
Polski: 30pkt
Matematyka: 24pkt
Angielski: 31pkt

Jestem zadowolony ze swojego wyniku :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z próbnego po VI klasie dostałem 37 pkt - byłem 2 w klasie :-D (tylko taki kujon ze średnią 5,17 miał 38 pkt. Ogólnie moja klasa uczy się bardzo dobrze, najgorsza osoba miała 19 punktów :-P

Opublikowano

To ja też się pochwale...
Miałem test próbny i miałem 27 na 40 pkt.
Wiem słabo,ale.. :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W tym roku się ośmieszyli czasem oczekiwania na wyniki - 8 tygodni (od 2 kwietnia do 28 maja) to według mnie za dużo, w ostatnich latach było mniej.
Wracając do egzaminu to dla mnie był łatwy :cool: w pytaniach zamkniętych wszystko miałem dobrze (więc 50% punktów mam) :-D zobaczymy jak będzie w otwartych i tym pisemnym.

[ Dodano: 2009-05-28, 16:21 ]
No więc dostałem max (40 punktów) i się z tego cieszę, bo wypadłem najlepiej w powiecie :-D