Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: TB-303
Nazwa: brak
Efekt: 1.Fans: Gold tails to golden brocade to blue stars; golden brocade to green stars; golden brocade to violet stars; golden brocade to crackling;
2.Fans: Silver tails to silver coconuts; silver comets to red peony; silver tails to silver coconuts and violet peony; gold tails to golden glittering polypus;
3.Fans: Silver mines with whirls and red stars; brocade gold mines to blue stars to golden wipping willows; red mines with blue stars to red comets to red and silver strobing; green mines to violet comets to silver and green crackling coconuts; green mines to blue comets to titanium salutes;
Informacje: http://www.tropic.pl/zestawy_detal.php?pro=592#podzial
Ilość strzałów: 3x30
Czas: 50sek
Kaliber: 30mm
Cena: 375zł
Film: http://pl.youtube.com/watch?v=LGl5lgVOias

Opublikowano

Świetna wyrzutnia :!: Ja na początku myślałem że to jedna leci... a to Ty tak połączyłeś.. :mrgreen: Bardzo różnorodna, co prawda pierwsze efekty są takie średnie, ale kolejne już się dużo lepsze i co strzały to inne efekty.
Piękny brokat na początku, później było pare serii z super kometami które na tego sylwka strasznie mi się spodobały :D
Cena... No niestety, ale za coś takiego trzeba bulić :D

Opublikowano

System wyrzutni bardzo ładny tylko nieco drogi, ale cóż za jakość się płaci. Muszę Cie Kamil z błędu wyprowadzić te wyrzutnie są "fabrycznie" połączone w taki sposób, żeby się zarówno efekty nie nakładały jak i nie było przerw pomiędzy modułami. Produkt ten widnieje w katalogu Tropica, jako pokaz do samodzielnego odpalenia.

Opublikowano

Tak połączone, że trzeba samemu łączyć. Po prostu trzeba było powtykać wychodzące lonty do qiuckmatchów

Opublikowano

Ale mi to robota, to tak jak byś powiedział, że składanie klocków LEGO zgodnie z instrukcją to tworzenie projektu. Firma daje gotowca i nic nie trzeba kombinować. Niem nic w tym z procesu twórczego, więc określenie, że wszystko jest fabrycznie połączone jest jak najbardziej zasadne.

Opublikowano

Obejrzałem filmik i co tu dużo pisać - wyrzutnia zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie.

Widać, że ktoś kto wymyślił taki zestaw, zrobił to umiejętnie. Moim zdaniem dobór tych trzech wyrzutni jest bardzo dobry, a efekty przyjemnie się ogląda na niebie. Cena niestety odstrasza, ale za porządną serię 90 strzałów, w dodatku w układzie FAN trzeba się wykosztować :smile:

Opublikowano

Super wyrzutnia tylko cenka trochę za wysoka.