mpiwowski 182 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Symbol: JW412Nazwa: Show of FireworksEfekt: BROCADE MINE & BLUE & GOLDEN WILLOW WITH GOLD TAInformacje: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1637Ilość strzałów: 100Czas: 15sek albo i mniejKaliber: 30mmFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=4Wr82ZXuWqM Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Aż nie chce mi się wierzyć, że tutaj było 100 strzałów..Efekty ładne, a nawet bardzo ładne, pierwsze super miny, później komety i cracling - czyli nie ma co narzekać bo jest super.Ale 360 zł (bo taka jest cena) wywalić w mniej niż 15 sekund to troche przesada Wyrzutnia jest super, tylko o wiele za szybka i tu ją zjechali, bo mogła to by być naprawde opłacalna wyrzutnia, a tak to mało kto kupi taką co strzela tak krótko. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jet to doskonały przykład jak można wywalić kasę w błoto. Znam tę wyrzutnię nie od dziś i na żywo się już wielu jej sztuk odpalanych często po kilka na raz naoglądałem. Niestety jest to typowa wyrzutnia "pokazowa", a właściwie tworząca "dół" dla finału pokazu zwłaszcza, że ma jedną bardzo fajną cechę predysponującą ją właśnie do tego typu zastosowania, a mianowicie (czego nie widać na filmie mpiwowskiego) ma troszeczkę dłuższą przerwę przed ostatnią salwą z craclingiem, co doskonale komponuje się z oczekiwaniem na eksplozję na niebie szelek typu studata. Na amatorskie pokazy sylwestrowe jest po prostu nieopłacalna, przynajmniej takie jest moje zdanie. Cytuj
witus 0 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Fpshooter ma 100% racje. Dla kogoś, kto organizuje sobie widowisko w noc sylwestrową dla siebie, nie ma dużego budżetu, ta wyrzutnia zupełnie nie jest opłacalna. Jest dość droga, a jej czas trwania to zaledwie około 15 sekund. Jeśli jednak ktoś tworzy pokaz z dużym budżetem, to może zaopatrzyć się w taką wyrzutnie. Dynamicznie wystrzeliwane pociski z pięknym efektem palm, a do tego finałowa seria cracklingu - jest co oglądać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi