velibrum 12 Opublikowano 6 Lutego 2009 Okazja – Powitanie 2009 rokuMiejsce – Lublin, plac LitewskiWykonawca – ???Godzina – 24.00Link do obejrzenia na You Tube cz. 1 cz. 2 Panowie zaczęli rozkładać sprzęt koło 18. Nie było wtedy jeszcze wyznaczonej strefy bezpieczeństwa więc mogłem podejść, zobaczyć z bliska co będzie strzelane itp. Niestety profesjonalnych bomb nie zobaczyłem. Podobno było za blisko od publiczności. A obszar odgrodzony był naprawdę spory. Niektóre firmy i 7" strzelają z mniejszych. A tutaj nawet 3" nie było. Szkoda. Największe co zobaczyłem to to:Jak się później dowiedziałem było to podobno JW338 ( przynajmniej tak mi powiedzieli i miała być to wyrzutnia finałowa. nie wypaliła ? a może poszła wcześniej? )Resztę stanowiły takie stanowiska:Usytuowane po bokach fontanny ( tak, tak, strzelano z fontanny ! ) Baterie był z Tropica i Jorga. Teraz czas przejść do pokazu. Wybiła godzina 24. W niebo wystrzeliły fajerwerki. Miałem niemały kłopot z ich filmowaniem. Na placu było dobre kilka tysięcy osób, więc co chwila ktoś stąpał na statyw z którego po kilku minutach pokazu musiałem zrezygnować. Usytuowałem się po prostu tam gdzie było miejsce, więc widać okropne latarnie które zaburzają widok. Prześladował mnie też ten cholerny zoom, który był włączony, a ja nawet o tym nie wiedziałem. Jakie wyrzutnie były użyte można zobaczyć na filmie. Efekty, ich dobranie i natężenie szczerze powiedziawszy nie spodobały mi się. A jaka jest Wasza opinia? Czekam na komentarze Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Marca 2009 Zacznę od oceny pokazy i tutaj daje 5/10. Powiem krótko to widowisko nie było zbytnio zachwycające. Same wyrzutnie : : dlaczego przy w miarę dużym terenie nie było żadnej szelki i to na taką okazję jak Sylwester. Bardzo dziwne, zmniejszyło to strasznie widowiskowość pokazu. Jednym słowem słabiutko, można z tego pokazu więcej było wyciągnąć. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Też właśnie się dziwiłem dlaczego nie było dużych bomb a ta druga fotka to w tej fontannie koło MC DONALDA na mieście?Bo nie wiem Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A istnieje jakiś inny Plac Litewski w mieście, oprócz tego koło MC'a ? Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A istnieje jakiś inny Plac Litewski w mieście, oprócz tego koło MC'a ? Sorry patrzyłem tylko fotki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi