velibrum 12 Opublikowano 7 Lutego 2009 Symbol: P5204Nazwa: Night Vision ( exclusive line )Cena hurtowa: 14,64 złFilm: Mój - Producenta - http://www.youtube.com/watch?v=ZYIulQqNRHoWyrzutnia jest dość sporych rozmiarów, co nie oznacza dużego kalibru. Wielkość była spowodowana tym kartonem:http://img16.imageshack.us/img16/8458/pict0556wl8.jpgEfekty były różnorodne. Było ich chyba 4. Najładniejszy to czerwone gwiazdki + crackling. Nie zobaczycie go niestety na moim filmie, ponieważ w tym czasie strzela również sfinx. Charakterystyczną cechą tej bateryjki jest duży rozrzut gwiazdek, których niestety jest bardzo mało. Ja ją miałem za darmo ( z PyroKonkursu ) więc nie narzekam I jeśli będę w hurtowni chyba kupię ją jeszcze raz, bo kosztuje tylko 14 zł. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 7 Lutego 2009 Wyrzutnia jest dość sporych rozmiarów, co nie oznacza dużego kalibru Również moge to potwierdzić, bo praktycznie to samo było z wyrzutnią Titan Terrror, wielka jak Black Cat, a kaliber chyba 25 mm i strzałów tylko 16.Czy ta wyrzutnia była w tej promocji co była w listopadzie? Czy to normalna cena?Co prawda pierwszy raz ciężko było mi się połapać które to efekty tej wyrzutni, ale po 4 razie już mniej więcej wiem :mrgreen: Za 15 zł bardzo fajna i jak już wspomniałeś, różnorodna Może w wakacje bym się zaopatrzył : P Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 Te 14,64 zł to cena normalna. A że SuperPower ma mało wyrzutni w tym przedziale cenowym to ta pozycja jest ok W opisie jest napisane: "Do 14 i od 35 sekundy wyrzutnia strzela z innymi bateriami. " :razz: Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Mój film P5204 - Eksplozje tej wyrzutni są rzeczywiście spore. A efekty najogólniej ujdą w tłumie - nie są one jakieś oszałamiające i szkoda, że nie ma finału w postaci kilku ładunków wystrzelonych jednocześnie.Mówiąc krótko - wyrzutnia średnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi