Bartosz 43 Opublikowano 14 Listopada 2006 Tutaj będziemy mogli informować się nawzajem gdzie, kiedy i jaki pokaz sztucznych ogni odbędzie się w Waszych (i nie tylko) miejscowościach.Na początek mogę Wam powiedzieć, że już w najbliższy wtorek, tj. 21-11-2006odbędzie się pokaz sztucznych ogni z okazji otwarcia 25. Hali Makro Cash And Carry.Pokaz rozpocznie się o godzinie 18.00 :Hala ta znajduje się przy ulicy Pstrowskiego 8 na warszawskich Bielanach (niedaleko mnie :mrgreen: ).Będę tam na 100% : : : Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Listopada 2006 :arrow: wiecie może czy będzie jakiś pokaz w Łodzi lub w okolicach Łodzi. Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 15 Listopada 2006 Mam kolejne info o pokazie :mrgreen: :9 grudnia bieżącego roku odbędzie się pokaz sztucznych ogni pod Pałacem Kultury i Nauki na Pl. Defilad (oczywiście w Warszawie). Początek o godzinie 17.00 : Dokładnie nie wiem z jakiej okazji to będzie pokaz, ale domyślam się, że z okazjizapalenia Choinki Millenium (tak jak w zeszłym roku).Mogę jeszcze dodać, że pokaz zorganizuje firma GOLDREGEN (www.goldregen.com.pl)Już nie mogę się doczekać : :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Września 2007 To teraz moje info o pokazie:Pokaz Sztucznych Ogni - Festiwal Dialogu Czterech Kultur 2007 – 09.09.2007Okazja – Zakończenie Festiwalu Dialogu Czterech Kultur 2007 Miejsce – Rynek Manufaktury Godzina – między 20:00 a 21:00Wykonawca – Firma NakajaDługość pokazu – Około 10minJuż jeden pokaz odbywał się z tego samego miejsca w maju z innej okazji i był organizowany przez tą samą firmę, ale repertuar pokazu ma być znacznie inny niż ten majowy. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 8 Września 2007 Dni miasta Pokaz:Godzina ok.10,11 w miejscowości łańcut :-)Czasz trwania:nieznanyFirma organizująca pokaz:Nieznana Data chyba 16.09.2007 Filmik będzie na forum Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Września 2007 Kolejne info o pokazie:Pokaz Sztucznych Ogni - Fashion Weekend 2007 – 07.10.2007Okazja – Fashion Weekend 2007Miejsce – Łódź - Rynek Manufaktury Godzina – około 19:00Wykonawca – Firma NakajaDługość pokazu – około 5 minTo są na razie wstępne informacje. Prawidłowe info podam tydzień przed pokazem. Cytuj
cavasss 0 Opublikowano 17 Września 2007 mpiwowski ty to masz dobrze co chwile jakiś pokaz u ciebie czy ty gadałeś z radą miasta że tak dają kasę czy co?Powiedz to może i ja polecę do rady miasta i powiem im co i jak wzorując się na tobie Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Września 2007 Tak. Napisałem do prezydenta, żeby robili więcej pokazów, bo to im ściągnie więcej osób na imprezy. Jako argument dałem WOŚP pół osób przyszło wtedy tylko na pokaz sztucznych ogni.Chyba posłuchali :mrgreen: Cytuj
cavasss 0 Opublikowano 17 Września 2007 No to teraz musisz podać maila do prezydenta bo u mnie sachara jeśli chodzi o pokazy więc muszę coś naskrobać.Czekam na adres mailowy do prezydenta Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Września 2007 cavass a ty z Łodzi jesteś??miałem na myśli prezydenta Łodzi. Cytuj
cavasss 0 Opublikowano 17 Września 2007 cavass a ty z Łodzi jesteś??miałem na myśli prezydenta Łodzi. No co ty nie pisałbym o sacharze jakbym był z Łodzi myślałem że piszesz o szefie wszystkich szefów źle się dogadaliśmy ale oki Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 20 Września 2007 22.09.2007 ok. godziny 21 odbędzie się pokaz sztucznych ogni w Warszawie.Dokładne miejsce to ogrody SARP-u (Stowarzyszenie Architektów Polskich)przy ulicy Foksal.Pokaz zorganizuje firma TROPIC.Prawdopodobnie będzie to impreza zamknięta, więc obejrzenie pokazuz bliska będzie niemożliwe. Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 18 Października 2007 19.10.2007 o godzinie 19:00 - pokaz sztucznych ogni w Gdyni z okazji 12 urodzin inwestora Invest Komfort SA.Na placu między Silver Screen, a Sea Towers.Firma nieznana.Wstęp wolny. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Listopada 2007 Kolejny pokaz :mrgreen: Pokaz Sztucznych Ogni z okazji pierwszych urodzin TESCO w Łodzi – 10.11.2007Okazja – Pierwsze urodziny Tesco w Łodzi Miejsce – teren hipermarketu TESCO przy ul. Pojezierskiej 93 Godzina – około 20:00Wykonawca – Firma NakajaDługość pokazu – Około 5minBędzie film :mrgreen: oby więcej tych pokazów :mrgreen: Cytuj
Damian 0 Opublikowano 10 Listopada 2007 Imieniny ulicy Święty Marcin w PoznaniuOkazja - Imieniny ulicy Święty MarcinMiejsce - naprzeciwko poznańskiego "Zamku" Data - 11.11.2007r, godz.: 20:40Wykonawca - Firma Fireball + firma Veko-ArtNie będzie filmu, kamera niesprawna... :evil: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Listopada 2007 W Bystrzejowicach ( woj. lubelskie ) odbędzie się pokaz pirotechniczny. Dokładne miejsce to plac przed dyskoteką Galaxa. Data 18,11,07 ( niedziela )Mnie tam niestety nie będzie bo do Bystrzejowic mam kawałek drogi, a że nie znam dokładnej godziny to mnie tam nie będzie :razz: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Listopada 2007 Pokaz Sztucznych Ogni z okazji Koncertu charytatywnego "Okaż serce" – 01.12.2007Okazja – Koncert charytatywny "Okaż serce" Miejsce – obok Hali Sportowej MOSiR (ul. ks. Skorupki 21)Godzina – około 22:00Wykonawca – Firma StrzelecDługość pokazu – ???Będzie film----------------------------------kolejny pokaz będzie prawdopodobnie 25 grudnia więcej informacji wkrótce. Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2007 Świąteczny Konwój Coca Coli 2007Z okazji tegorocznej świątecznej trasy Coca Coli odbędą się pokazy pirotechnicznew następujących miastach:- Kraków - 2.12. - Lublin - 9.12.- Gdańsk - 16.12.- Szczecin - 22.12.Wszystkie pokazy rozpoczną się o 19.55.Zostaną zorganizowane przez firmę Surex.Więcej informacji - http://www.coke.pl/magiaswiat/?utm_source=...gn=xmas07_glink Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 okazja - Gwiazdka na Rynku 2007data - 16.12.07godzina - ok.22:00miejse - Ostrów Wielkopolski - RynekPamiętam, że zawsze były piękne duże szelki z tej okazji... długi pokaz, bo ok. 10-15 min.polecam, jak ktoś będzie mógł.filmu nie będzie.... Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Bartosz - wielkie dzięki za info :mrgreen: Z pewnością będę na tym pokazie Gorgol, w jakim mieście będzie ten pokaz ? Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2007 8.12.2007 odbędzie się pokaz sztucznych ogni na placu Zamkowym w Warszawie na zakończenie imprezy "Zakochaj się w Warszawie na Święta".Godzina - 18:40. Pokaz zorganizuje firma Goldregen.Sztuczne ognie pokaże być może tv Polsat, która będzie transmitowaćcałą imprezę.Ale na mój filmik również możecie liczyć. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Kolejny pokaz u mnie:Pokaz Sztucznych Ogni - XVI Finał WOŚP - 13.01.2007Okazja – XVI Finał WOŚP (światełko do nieba)Miejsce – Rynek Manufaktury Godzina – około 20:00Wykonawca – ??? właśnie próbuję się dowiedziećDługość pokazu – Około 10minBędzie film Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ja już dziś zapraszam na 2 czerwcowe pokazy w Krakowie:1. Wielkie widowisko plenerowe organizowane przez teatr Groteska. Miejsce zakole Wisły pod Wawelem, czas trwania ok 70 min, data 07.06.2008, firma NakajaArt (a jakże ). Info: Mało znana poza Krakowem impreza, ale warta polecenia (mam nadzieję, że w tym roku nie będzie lało jak przez ostatnie 3 lata :roll: 2. Wianki :grin: data 21.06.2008, czas trwania zwykle 10 - 15 min, firma NakajaArt (mają chyba wyłączność w Krakowie) Info:PS W tzw. międzyczasie w maju są jeszcze 2 ładne pokazy w czasie Festiwalu Orkiestr Wojskowych i Festiwalu Recyklingu. Jak będę wiedział coś więcej to dam znać Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Czas odświeżyć ten jakże ważny temat Nadchodzące pokazy w Lublinie:04.05 Lublin Plac zamkowy 21:00 organizator fajerwerkiAS09.05 Lublin Tereny Zielone Politechniki 01.00organizator prawdopodobnie Efekt FireworksMoże komuś przydadzą się te info Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No i doczekałem sie na pierwszy pokaz po bardzo długiej przerwie:Pokaz Sztucznych Ogni - Noc Muzeów 2008 - 17.05.2008Okazja – Noc Muzeów 2008Miejsce – Plac WolnościGodzina – około 23:00Wykonawca – ??? będę próbował się dowiedziećDługość pokazu – Około 5minBędzie film Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi