Jorge 0 Opublikowano 19 Lutego 2009 JW10 Jaguar - JW14 Arctic - SM9880 Babel - JW14/a HotTe Cztery Wyrzutnie Są Do Tej Pory W Kiosku Koło Mojego Bloku.Mój Tata Powiedział Ze Mam Wybrać Dwie Z Tych Czterech....Mi Się Wszystkie Podobają I Dlatego Prosze Was O Pomoc.Wszystkie Są W Cenie 9.99 ZłPS: Wyrzutnie Odpalimy Na DziałceProszę Tego Posta Nie Usuwać ! Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 19 Lutego 2009 A większej czcionki ustawić się nie dało!? Zakładasz już chyba 5 temat o takiej samej treści, wymyślając coraz to nowe historyjki. Kup to co ci się podoba najbardziej. Żadna filozofia. Nie należy kierować czyimś gustem. Zwłaszcza że te wyrzutnie są bardzo podobne. Jeżeli lubisz brokat to kup babela, jeżeli lubisz crackling kup jaguara itp. Cytuj
0 FireworksFanF1 0 Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja polecam Hota i babela...Miałem je i byłem bardzo zadowolony! Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 19 Lutego 2009 Coś ściemniasz :razz: W kioskach i na bazarach przeważnie bardzo podwyższają ceny a tutaj Jaguar tańszy o 6 zł od hurtu :shock: Możliwe, że to jest wyprzedaż to wtedy się zgodze że takie ceny są :smile: A wracając do tematu polecam ci wziąć Jaguara i babela są w bardzo przystępnych cenach a hota i arktica kupisz sobie za rok w biedronce Cytuj
0 Lajcik 0 Opublikowano 20 Lutego 2009 Jak to pewnie jakieś dziecko ,które chce nabić postów. Dziwne ,że u ciebie w kiosku jest taniej niż we wszystkich sklepach internetowych.Ja bym wziął babela i hota. Cytuj
0 Ganja 0 Opublikowano 20 Lutego 2009 Proponuje zrobić takie coś : 1. Wejdź na popularny serwis youtube.pl2. Obejrzyj filmiki tych wyrzutni.3. Zastanów się dokładnie który ci się najbardziej podoba.Wiem, ze filmiki całkowicie nie odzwierciedlają efektu, ale mi pomogły to i tobie pomogą Cytuj
0 sewer1412 0 Opublikowano 20 Lutego 2009 Stawiam na Hota i Jaguara.Jaguar ma gęstszy cracling od Artica a Hota miałem w tym roku i był rewelacyjny : Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 20 Lutego 2009 Według mnie najlepszym wyborem byłby Babel I hot. Mają najlepszy efekty co tu więcej gadać. Cytuj
Pytanie
Jorge 0
JW10 Jaguar - JW14 Arctic - SM9880 Babel - JW14/a Hot
Te Cztery Wyrzutnie Są Do Tej Pory W Kiosku Koło Mojego Bloku.Mój Tata Powiedział Ze Mam Wybrać Dwie Z Tych Czterech....Mi Się Wszystkie Podobają I Dlatego Prosze Was O Pomoc.Wszystkie Są W Cenie 9.99 Zł
PS: Wyrzutnie Odpalimy Na Działce
Proszę Tego Posta Nie Usuwać !
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi