velibrum 12 Opublikowano 20 Lutego 2009 Witajcie!Jutro jadę nad jezioro, na kulig. Będzie dużo znajomych których trzeba będzie trochę zadowolić. Niestety nie zdążyłem zamówić niczego z internetu, więc zdany jestem na to co mi zostało z sylwestra.Początek pokazu:- fontanna imaginary church- 6 x rzymskie ognie 15 strzałowe w V-shape, po środku wyrzutnia sonic z komety- rzymski ogień colorful peony- finał - 4 x hydra hummer odpalone w zamyśle jednocześnieZostały mi jeszcze 2 opakowania stealth commandów. Myślę żeby kilka ich dać na początek pokazu, kilka pod koniec. Gdzieś znajdą się jeszcze air bomby i cyrcoblitze. Całość podłączona będzie pod jeden lont.Zobaczymy co z tego wyjdzie Jeżeli chcecie, to wgram film około poniedziałku. Zdjęcia:- http://www.photofireworks.pl/view.php?file...99_ss850388.jpg- http://www.photofireworks.pl/view.php?file...95_ss850391.jpgRzymskie wsadziłem w zużyte JW56 ( stało 2,5 miesiąca na dworze ! ). Całość połączę dopiero na miejscu, ponieważ teraz nie mam taśmy izolacyjnej ( mam nadzieję że gdzieś ją dostanę jutro rano ) Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 20 Lutego 2009 Daj film bez gadania Będzie to prosty,skromny pokaz :smile: Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 Fajerwerki zostały wczoraj zgodnie z umową odpalone. Wszystko wyszło jak trzeba. Może poza tym, że hydry się odłączyły i musiałem odpalać je osobno. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie mała wyrzutnia Sonic z Komety. Efekty reszty już znałem więc nie był dla mnie zaskoczeniem, aczkolwiek publiczności podobało się.Film - Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 22 Lutego 2009 Tak to spoko ale trochę nie udany...te rzymskie dziwne :neutral: Ale tak to może być wiem że byłoby dużo lepiej,ale to pozostałości po sylwestrze :razz: Mimo wszystko tak sobie 4/5 Cytuj
Ganja 0 Opublikowano 22 Lutego 2009 Noo ładnie Choć lepiej byłoby (moim zdaniem), gdyby Hydra Hummer`y były po bokach a na środku tylko Sonic i jeden-dwa rzymiaki. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 Robiłem tak w sylwestra ( 4 x 4 hydry w FAN-ie ) i słabo to wyszło. Następne "pokazy" będą lepsze To było zrobione z samiuśkich resztek, więc cudów nie było. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Marca 2009 Nie ma co oczekiwać jakiś cudów bo takich małych rzeczach. Pokaz wyszedł naprawdę ładnie jak na użyte fajerwerki. Najbardziej spodobały mi się rzymskie o efekcie grubej czerwonej komety. Reszta wypadła przeciętnie. Ten mini pokazik oceniam na 8/10 bo nawet ładny efekt wyciągnąłeś z tych fajerwerków. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 9 Marca 2009 Nawet fajny pokaz . Bez dużego hałasu, a efekty ładne. Właśnie jak nazywa się ten rzymiak z tymi czerwonymi kometami, o których mówi mpi. ? Możecie mi podać dokładną nazwę, importera i symbol ? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 To nie był rzymski ogień To była wyrzutnia z Komety P7001 Sonic. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Podaj Ty mi lepiej minutę filmu bo było kilka rodzajów komet. Białe komety ze środka filmy są z SP047, a pod koniec ( cracklingowe ) z 1980 Hydra Hummer. Cytuj
Banba 0 Opublikowano 6 Listopada 2009 Dziekie wielkie chodziło mi o 0.55 sec w swoim pokazie sylwestrowym palnuje połaczyć na skos te białe z czerwonymi (3 biłae po lewej stronie i 3 czerwone po prawej ) tylko ciekawe jaki efekt bedzie xD a i jeszcze jak bys mógł powiedziec gdzie je kupiłes to by było super Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 W 0,55 min były SP047 z Super Powera. Kupiłem je w Super Powerze :smile: W tym roku też ich użyję, tyle że w układzie V V V po 2 szt, czyli razem 12 sztuk 10 strzałowych rzymskich, co daje nam 120 srebrnych komet. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi