dekiel11 1 Opublikowano 30 Grudnia 2010 GG 6.1 Proste, przejrzyste, bezawaryjne, czyli normlany komunikator który spełnia swoje podstawowe zadanie. czy ?? ja tam wole gg 8 jak dla mnie to one jest przejrzyste bez żadnych zbędnych dupereli FN vs FM Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Fm To znaczy FireworksMaster haha Gra komputerowa czy Wyrzutnia 50 strzałów ?? Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 30 Grudnia 2010 wyrzutnia 50 strzałów PS. chodziło mi o fajerwerkimarket algida vs. koral Cytuj
Poki 17 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Rakiety GangBang Balon metaliczny normalny czy matowy wielki?? Cytuj
Dzin100nikiem 0 Opublikowano 15 Stycznia 2011 fajerwerkimarket.pl Kot leżący na brzuchu lapami na dol wycierajac sie o rozowo czerwona welniana skarpetke przez babcie irenke z Holandi VS Pies bawiacy sie igla krawiecka zrobiona z nierdzewnej stali ktora wyprodukowali w chinach po to aby szyc welniane ubrania i koce uplamione czerwonym barszczem. Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 15 Stycznia 2011 bawiacy sie igla krawiecka zrobiona z nierdzewnej stali ktora wyprodukowali w chinach po to aby szyc welniane ubrania i koce uplamione czerwonym barszczem ^^ Bieber czy hannah montana xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi