velibrum 12 Opublikowano 5 Marca 2009 Wykonawca - Mirnovec PirotehnikaMiejsce - Slavonski Brod ( miasto w Chorwacji )Długość pokazu - 3 minutyLink do obejrzenia na YouTube - =====================Komentarz - Zazwyczaj nie zakładam tematów po obejrzeniu jakiegoś pokazu, ale tutaj zrobię wyjątek, ponieważ ten był po prostu majstersztykiem. Przez 2 minuty będziecie mieli okazję zobaczyć przygotowania do pokazu. Mirnovec pokazał klasę. Takich synchronizacji nie spotyka się często. Według mnie to widowisko było wykonane idealnie. Wszystko było znakomicie spasowane z bardzo dobrą muzyką. Pokaz utrzymywał się na bardzo dobrym poziomie przez cały czas. Zobaczcie, a nie pożałujecie Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 5 Marca 2009 Piękny pokaz!Świetnie zgrany z muzyką,co prawda wg. mnie nie było żadnych efektowniejszych szelek,ale pokaz SUPER! Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 17 Marca 2009 Ja zazwyczaj nie komentuję takich pokazów, ale zrobię wyjątek. Po nie wiadomo czy pokaz rzeczywiście był tak idealnie zgrany, gdyż ścieżka dźwiękowa została podłożona, wystarczy, że w oryginale była różnica 0,5 sek. i efekt już nie będzie taki świetny. Po drugie tajemnicę zgrania tłumaczy zastosowany system odpalania tzn. Pyro-Digital, jeśli spojrzeć na ilość użytego materiału i rozpiętość pokazu to nie było większych problemów. Wyczynem można nazwać pokazy Pyro-Art GMBH, gdzie trwają one czasem po 15 - 20 i są tak samo zgrane z muzyką. Mimo wszystko bardzo ładny pokaz, tylko bardzo krótki. Taki w sam raz na jakąś imprezę firmową. Moja ocena:Technika: 10/10Muzyka: 9/10Zgranie efektów z muzyką 10/10Zastosowane efekty: 8/10Ogólne wrażenie artystyczne: 8,5/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi