FireworksFanF1 0 Opublikowano 10 Marca 2009 Symbol: JA005Nazwa Produktu: GigantIlość sztuk: 5 rakiet(3 duże 2 małe)petardy "pirat" 3 sztuki,2 rzymskie ognie,mała fontanna,bączek,słoneczko,skaczące petardy oraz piszczące myszki.Efekt: Zależnie od rodzaju rakiety i innych artykułów.Film: -brak-Cena hurtowa: 25,80złMoja opinia/komentarz: Miałem ten zestaw 2 lata temu.Polecam w 100% ogromne rozpryski rakiet,inne artykuły też świetne ocena 10/10.Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1707.jpg Cytuj
FireFan 0 Opublikowano 11 Marca 2009 Miałem Go Rok Temu Super Zestaw Rakiety Miały ogrome rozpryski... Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 12 Marca 2009 Ten zestaw jest super: rakiety mają ogromne rozpryski pierdółki też super. :mrgreen: Cytuj
kubol 0 Opublikowano 19 Lipca 2009 Zestaw gigant to dobry zestaw, ma dużo pierdółek na przykład myszki ,czy piraty,rakiety nie są złe za taką cenę, rzymskie ognie multicolor kolorowe kulki lecą wysoko na jakieś 6-7 metrów Cytuj
KnykieC 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ten zestaw jest juz w biedronce Wczoraj kupiłem i jestem zadowolony z niego , Podobno rakietki są fajne Cytuj
Peper 0 Opublikowano 14 Października 2010 Też kupiłem ten zestaw w biedronce za 24,99 w zeszłym roku, był dosyć efektowny(nawet pierdółki). Mam nadzieje że w tym roku nie podrożeje;>. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Października 2010 Miałem ten zestaw w tamtym roku i przyznam że rakiety miały ładne efekty tylko mogły by wyżej lecieć.P.S W tym roku testuje JADE 2 lata temu mnie nie zawiódł i porównam który zestaw lepszy. Cytuj
Peper 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Miałem ten zestaw w tamtym roku i przyznam że rakiety miały ładne efekty tylko mogły by wyżej lecieć.P.S W tym roku testuje JADE 2 lata temu mnie nie zawiódł i porównam który zestaw lepszy. Im wyżej lecą tym gorszy efekt . Jak masz pisać żeby sobie tylko postów nabić to nie pisz. Zastanów się przynajmniej tak na przyszłość .Ja np. zakupiłem 2 takie zestawy i wszystko mi się podobało Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Tu chodzi wam o ten zestaw duży z biedronki za 24,99zł co są pierdółki i 5 rakiet Firmy Jorge Mistrzowie Ognia ?? jak tak to tez mi sie podoba Cytuj
Peper 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Tu chodzi wam o ten zestaw duży z biedronki za 24,99zł co są pierdółki i 5 rakiet Firmy Jorge Mistrzowie Ognia ?? jak tak to tez mi sie podoba Tak jest to zestaw Mistrzowie Ognia , tzn tak nazywał się 2 lata temu, a rok temu Planet. Moim zdaniem mogliby się bardziej wysilić jeżeli chodzi o poligrafię .;/. Wszystko ma taką samą nazwę . Spytasz się kumpla co sobie kupiłeś na sylwka a on odpowie:- ten zestaw planet . Ale który ???ę. Ale efekt rekompensuje wszystko Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tak jest to zestaw Mistrzowie Ognia , tzn tak nazywał się 2 lata temu, a rok temu Planet. Moim zdaniem mogliby się bardziej wysilić jeżeli chodzi o poligrafię .;/. Wszystko ma taką samą nazwę . Spytasz się kumpla co sobie kupiłeś na sylwka a on odpowie:- ten zestaw planet . Ale który ???ę. Ale efekt rekompensuje wszystko dokładnie Cytuj
secound 0 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zestaw ten oceniam na 4/10, kupiłem w celu zabawy przed 24 i tak szczerze powiem, że nie miałem czym się tam pobawić, 6 niewypałów (w tym 1 rzymiak) ,petardy cichutkie, więcej huku robi strzał z papierowej torby, na + jedynie rakietki (5 szt. 2 mniejsze i 3 większe)i mały wulkanik. Jedno wiem na pewno, więcej go nie kupie, w tej cenie miałbym moździerz lub wyrzutnie 25 strzałów.Pozdrawiam. Cytuj
Mks 2 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Rakietki zasługują na pochwałę bo są naprawdę dobre ,czego nie można powiedzieć o reszcie zestawu . Nie wypały,słabe efekty. Ogólna ocena 4/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi