Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: JA005
Nazwa Produktu: Gigant
Ilość sztuk: 5 rakiet(3 duże 2 małe)petardy "pirat" 3 sztuki,2 rzymskie ognie,mała fontanna,bączek,słoneczko,skaczące petardy oraz piszczące myszki.
Efekt: Zależnie od rodzaju rakiety i innych artykułów.
Film: -brak-
Cena hurtowa: 25,80zł
Moja opinia/komentarz: Miałem ten zestaw 2 lata temu.Polecam w 100% ogromne rozpryski rakiet,inne artykuły też świetne ocena 10/10.
Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1707.jpg

Opublikowano

Miałem Go Rok Temu Super Zestaw Rakiety Miały ogrome rozpryski...

Opublikowano

Ten zestaw jest super: rakiety mają ogromne rozpryski pierdółki też super. :mrgreen:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zestaw gigant to dobry zestaw, ma dużo pierdółek na przykład myszki ,czy piraty,rakiety nie są złe za taką cenę, rzymskie ognie multicolor kolorowe kulki lecą wysoko na jakieś 6-7 metrów

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ten zestaw jest juz w biedronce :wink: Wczoraj kupiłem i jestem zadowolony z niego , Podobno rakietki są fajne :wink:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Też kupiłem ten zestaw w biedronce za 24,99 w zeszłym roku, był dosyć efektowny(nawet pierdółki). Mam nadzieje że w tym roku nie podrożeje;>.

Opublikowano

Miałem ten zestaw w tamtym roku i przyznam że rakiety miały ładne efekty tylko mogły by wyżej lecieć.
P.S W tym roku testuje JADE 2 lata temu mnie nie zawiódł i porównam który zestaw lepszy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem ten zestaw w tamtym roku i przyznam że rakiety miały ładne efekty tylko mogły by wyżej lecieć.
P.S W tym roku testuje JADE 2 lata temu mnie nie zawiódł i porównam który zestaw lepszy.

Im wyżej lecą tym gorszy efekt . Jak masz pisać żeby sobie tylko postów nabić to nie pisz. Zastanów się przynajmniej tak na przyszłość :).Ja np. zakupiłem 2 takie zestawy i wszystko mi się podobało
Opublikowano

Tu chodzi wam o ten zestaw duży z biedronki za 24,99zł co są pierdółki i 5 rakiet Firmy Jorge Mistrzowie Ognia ?? jak tak to tez mi sie podoba :)

Opublikowano

Tu chodzi wam o ten zestaw duży z biedronki za 24,99zł co są pierdółki i 5 rakiet Firmy Jorge Mistrzowie Ognia ?? jak tak to tez mi sie podoba :)

Tak jest to zestaw Mistrzowie Ognia , tzn tak nazywał się 2 lata temu, a rok temu Planet. Moim zdaniem mogliby się bardziej wysilić jeżeli chodzi o poligrafię .;/. Wszystko ma taką samą nazwę . Spytasz się kumpla co sobie kupiłeś na sylwka a on odpowie:- ten zestaw planet . Ale który ???ę. Ale efekt rekompensuje wszystko :)
Opublikowano

Tak jest to zestaw Mistrzowie Ognia , tzn tak nazywał się 2 lata temu, a rok temu Planet. Moim zdaniem mogliby się bardziej wysilić jeżeli chodzi o poligrafię .;/. Wszystko ma taką samą nazwę . Spytasz się kumpla co sobie kupiłeś na sylwka a on odpowie:- ten zestaw planet . Ale który ???ę. Ale efekt rekompensuje wszystko :)

dokładnie :)
  • 1 rok później...
Opublikowano

Zestaw ten oceniam na 4/10, kupiłem w celu zabawy przed 24 i tak szczerze powiem, że nie miałem czym się tam pobawić, 6 niewypałów (w tym 1 rzymiak) ,petardy cichutkie, więcej huku robi strzał z papierowej torby, na + jedynie rakietki (5 szt. 2 mniejsze i 3 większe)i mały wulkanik. Jedno wiem na pewno, więcej go nie kupie, w tej cenie miałbym moździerz lub wyrzutnie 25 strzałów.
Pozdrawiam.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Rakietki zasługują na pochwałę bo są naprawdę dobre ,czego nie można powiedzieć o reszcie zestawu . Nie wypały,słabe efekty.

Ogólna ocena 4/10