velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Symbol: JW112Nazwa: ImagineIlość Strzałów: 750Kaliber: 5 mmCzas: 45 sekUkład efektu: IEfekt: CZERWONE GWIŻDŻĄCE KOMETY Z CRACKLINGIEM; ZIELONE GWIŻDŻĄCE KOMETY; GWIŻDŻĄCE KOMETY Z CRACKLINGIEMFilm: http://www.youtube.com/watch?v=SxxcY6sBEKQZdjęcie: Cena hurtowa: 58 złBardzo ciekawa wyrzutnia. Sam wygląd wzbudza zainteresowanie. Jest różnorodna, mamy do czynienia z kilkoma rodzajami gwizdów. Cena też nie jest bardzo wygórowana. JW112 może być ciekawą odmianą od innych wyrzutni z rozpryskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nigdy nie wiedziałem, że wyrzutnia która nie ma rozprysków, tylko same piski może być tak różnorodna (jak na swój efekt )Raz czerwone pociski, raz złote z małym craclingiem... I jeszcze fajnie to strzela, bo z dwóch stron na raz Z jednej strony naprawde fajne można zacząć pokaz, ale 58 zł można kupić wyrzutnie ze świetnymi efektami, chyba że ktoś ma kupe forsy, to idealnie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ta wyrzutnia nie strzela z dwóch stron tylko na filmie są odpalone dwie jednocześnie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Eee.. a już myślałem ^^No tak, coś za dużo tych strzałów by było, chociaż nie liczyłem :lol:Tak czy siak, do urozmaicenia pokazu wyrzutnia jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=Fj-ki307cNk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi