velibrum 12 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Symbol - JR41Nazwa - Don JuanOpis - Zestaw 8 rakiet w blistrzeEfekty - YELLOW STAR; WHITE WAVE; RED WAVE; WHITE GLITTERINGFilm - brakZdjęcie - Cena hurtowa - 42,50 złLink do sklepu - 42,50 złRakiety przykuwają uwagę swoim wyglądem. Widać że projekt opakowania świeżo opuścił deskę kreślarską. Może te rakiety okażą się kolejnym hitem? Jeśli będziecie je posiadać w swoim arsenale podzielcie się swoimi wrażeniami w tym temacie. Opis jest obiecujący :smile: Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 19 Czerwca 2011 film tej rakiety :http://www.youtube.com/watch?v=B9ViQbqIKtQ Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 19 Czerwca 2011 nie chyba a w 100% to rakieta z tego zestawu, co widać w tagach filmu Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Rakieta bardzo ładna jak na tą cenę 10/10 .Ps . szkoda że już jej nie ma na fm Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 23 Października 2011 Posiadałem rakiety w zeszłym roku i nie powalają, za taką cenę powinno być kilka efektów a jest tylko jeden.Rozprysk mały mimo że nisko wybucha.W zestawie jest rureczka do odpalania.Kupiłem po 38zł w hurtowni u mnie w mieście Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi