velibrum 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Symbol: K4447ANazwa: CyrkoblicaOpis: Rakieta bez statecznika - średnia, trzaskające ogony,białe błyski i czerwono-zielone wybuchające kuleZdjęcie: Film: Cena hurtowa: 2,50 zł ( cena promocyjna )Ciekawa odmiana dla większych cyrcoblitzów innych firm. W opakowaniu znajdziemy 6 sztuk, 3 o podstawce czerwonej i 3 o podstawce białej. Odpaliłem 2 czerwone i 1 białą ( nie wybuchła ) i muszę przyznać że te cyrcoblitze mają bardzo dobre efekty. I ten dźwięk przy wylocie :smile: Nie znalazłem ich na stronie importera. Zdjęcie i opis wzięte z cennika, gdzie jest zaznaczone że 2,50 zł to cena promocyjna. Ciekawe czy się zmieniła. Polecam! Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 25 Października 2009 W sierpniu byłem w super powerze kupiłem jedną paczkę tych circoblitzów po 2,50.Piękne różnokolorowe rozpryski, a podstawki są jeszcze zielone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi