mpiwowski 182 Opublikowano 18 Maja 2009 Pokaz Sztucznych Ogni - 16.05.2009 - Łódź - Noc Muzeów 2009 - Plac WolnościData: 16.05.2009Okazja: Noc Muzeów 2009Miejsce: Plac WolnościWykonawca: ???Godzina: Około 22:40Długość pokazu: około 5minFilm: KLIKNIJ (oglądajcie w wysokiej rozdzielczości) Album ze zdjęciami: Link Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 18 Maja 2009 Lipa, lipa i jeszcze raz lipa. Trudno nazwać to pokazem profi. Dobre może na wesele, ale na poważniejsze imprez to nie za bardzo. Moja ocena 2/10 i nie chce mi się nawet rozdrabniać. Po prostu żenada. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 Nie ma co wymagać za taki mały budżet. Jak na tak mały to według mnie bardzo ładnie wyciągnęli. Lepiej się raczej nie da. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 18 Maja 2009 Jasne, że się da wystarczyłoby te szelki w 30" odpalić i już byłoby lepiej. A tak to ciągnęło się to jak flaki z olejem. Nie wiem jak odpalali te szelki ale przerwy były koszmarne i nie do zaakceptowania. Publika też najwyraźniej miała problem ze zlokalizowanie końca pokazu... Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 no miała, klaskali 3 razy :mrgreen: nie chce nic mówić, ale tutaj był chyba system odpalania ręczny :grin: :grin: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 18 Maja 2009 Dlaczego chyba? Ja myślę że na pewno Pokazik hmm... Zależy jaką miarą go mierzyć. Jeśli chodzi o przekaz artystyczny to niestety 2. Wartości wizualne, powiedzmy że 7,5/10 zważając na budżet. Dobór materiałów 6,5/10 - mogło być trochę lepiej. Przeszkadzał mi finał, a raczej jego brak. Przerwy też trochę dokuczliwe. Mogli podpiąć wszystkie skrzynie z większymi ładunkami pod jeden lont. Zapalarka pirotechniczna również rozwiązałaby problem przerw. Ale nie bądźmy tacy krytyczni. Ważne jest że nawet mając tak mały budżet muzeum decyduje się na pokaz. Zawsze to lepsze niż nic. I myślę że warto było go obejrzeć. Chociaż sprawę może uprzykrzyć fakt, że w tym dniu mpiwowski miał zwiedzić 2 inne pokazy których nie było. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi