mpiwowski 182 Opublikowano 30 Maja 2009 Symbol: JW4055 Nazwa: JW4055 Mont EverestEfekt: BUKIET NIEBIESKICH I CZERWONYCH MIENIĄCYCH SIĘ GWIAZDEK; ZIELONE KOMETY + ZIELONE PALMY; NOWOŚĆ 2009Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/produkty_fa/565.jpgFilm: http://www.youtube.com/watch?v=AMbM4w2Uy-cCena hurtowa: około 43złUkład Efektu: FANIlość strzałów: 20Wysokość efektu: ???Kaliber: 25mmCzas strzelania: 15sek Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Stycznia 2010 I tutaj bardzo dobrze widać jak ktoś pisze posty na podstawie filmów... Wyrzutnia po prostu... CUDO ogromne rozpryski i piękny efekt, bardzo rozłożyste efekty! Bardzo ładnie komponują się miny z rozpryskami. Nigdy bym nie powiedział że to 25 mm.Moja ocena: zasłużone 10/10 Zdjęcia: ZDJĘCIE Film: Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Film, to i tak niestety najlepsze oprócz oczywiście obejrzenia na żywo efektów danej wyrzutni. Opierałem sie na filmie to prawda, ale też w podaniu dobrej oceny liczą się (może i bardziej od filmu) opinie ludzi ,którzy mieli daną wyrzutnię. Cóż niepozostaje mi nic innego jak kupić tą wyrzutnię, aby samemu sie przekonać na co ją stać. Jeśli tylko będe mógł ja zakupić. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 25 Marca 2010 No i mamy kolejne miłe zaskoczenie. Ciekaw jestem tylko czy nie dałoby się zwiększyć jej kalibru do 30 mm i wsadzić miny do rur z efektem palm, co pewnie przełożyłoby się na niższą cenę. Cytuj
marcusgreen 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Trwa krótko, ale za to szelki wystrzelone w niebo przez tą wyrzutnie rekompensują wszystkie jej ewentualne wady. Apropo wad - cena pomimo wszystko jest nie co wygórowana. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 25 Października 2010 Zakupiłem tą wyrzutnie na sylwka 09/10 r mam nadzieję że efekt będzie boski, noo nie mam nadziei ja to wiem po takich komentarzach cudnie wygląda.. Przepraszam mała pomyłka chodził mi o 10/11 r xd Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak na mój gust ładna wyrzutnia. Efekty bukietu z zielonymi palmami fajnie się zgrywały. Gwiazdy w bukiecie były duże i długo się utrzymywały, a palmy były bardzo rozłożyste. Polecam w cenie takiej jakiej kupiłem czyli ok 33zł , ponieważ za ponad 40zł moim zdaniem się nie opłaca. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Powiem tak, szału nie było o wiele lepszym wyborem jest cudak albo styx.Rozmiar efektów taki średni.Już jej nie kupie 7/10 Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Efekty są gigantyczne no i w układzie FAN co zrobiło to wielki szał dla widowni Jedyne to szkoda, że efekty są za każdym razem te same co powoduje, że staje się trochę monotonna Moja ocena : 9/10 Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Odpalano 2x na finał są piękne! Robią super show. Efekty stają się gigantyczne. Drugi raz ją mam i drugi raz je polecam! Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2013 No i miałem ją po raz trzeci z rzędu i po raz trzeci podtrzymuję moje zdanie o niej. Jest GENIALNA! Cytuj
Pirat_Dawid 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Bardzo ładna kostka tylko, że troszkę mało strzałów, ale i tak mi się podobała. :xmas_wink:/> Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Poki Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 No miałem ją w tym roku i troszkę się zdziwiłem, negatywnie, myślałem że efekty będą troszkę większe, moim zdaniem lepszy wybór to jw90 Mój filmik: https://www.youtube.com/watch?v=GkSxqBFnTVw Filmik był kręcony z bliska! Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Czy ktoś się orientuje co stało się z tą kostką? Drugi rok nie ma jej w gromie a w sklepach internetowych też nie bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi