Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Podobnie jak w Mont Everest'cie, cena nie jest zadowalająca, (48,50 zł na fm) jednak do pokazu jak najbardziej (na pewno widzowie będą zaskoczeni tym dziwnym piszczeniem xP).
Miny jak zwykle efektowne i podobno cytrynowe rozpryski ? Pozycja przedstawia się naprawde ciekawie.
Jorge ma coraz więcej wyrzutni, które mają ciekawe efekty jednak również kosztują wiecej. I znowu tak samo jak w Moncie, cena bogła by być trochę niższa ! Wkońcu to jest 50 zł za 20 strzałów... No cóż za efekty trzeba płacić, choć Jorge coraz częściej ustala ceny, które powinny byc naprawdę sporo niższe...

Opublikowano

Bardzo ładna wyrzutnia... Myślę, żę warta swojej ceny:) :smile: :smile: :smile:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Czyżby Jorge zmieniło efekt tej wyrzutni, na taki jak miała rok temu JW4055 Mont Everest?, bo na FM nie widze Mont Everesta, a znalazłem na youtube film Gaji z 2010 z efektem jak Mont Everest.

Film;http://www.youtube.com/watch?v=laAlpkNzIPQ

Opublikowano

W opisie na jorge.com.pl nic sie nie zmienilo, wiec mysle, ze to po prostu blednie zatytulowany filmik.

Opublikowano

Gaja ma ten efekt: LINK

Nic się nie zmieniło, wszelkie złe opisy to po prostu błędy.

Opublikowano

Jak już, to proponowałbym ci brać Mont Everest, efekt o wiele lepszy a cena podobna :rolleyes:

Opublikowano

Mpi tylko Monta na fm nie ma i nie bedzie.
W tym caly problem

Jak to nie bedzie?
Opublikowano

Jak to nie bedzie?

Bo chyba już dostawa Jorge była i nie ma Montka ;/ (Tak uważam) Trzeba brać Gaje!
Opublikowano

Zauwaz, ze codziennie dochodza nowe produkty na FM. Wydaje mi sie, ze calego asortymentu z dostawy na stronie jeszcze nie ma.