mpiwowski 182 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Mam dla was kolejną dobrą informację, a mianowicie powstał kolejny sklep internetowy oferujący fajerwerki: http://www.sklepfajerwerki.pl Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wszedłem, zobaczyłem (na początek myślałem, że to kolejny sklep z jajkami dinozaura za dychę itp.) ale jak wziąłem "nowości" to ceny jak na taki nowy sklep niskie :-)Kto wie, może za parę lat będzie w stanie nawiązać rywalizację z Korsarzem i Top10 ;-) Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Korsarz to drogi sklep więc nie ma się co dziwić W Top10 wszystkie ceny są nadal najniższe na rynku, w tym niższe od http://www.sklepfajerwerki.pl Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Korsarz to drogi sklep więc nie ma się co dziwić No ja bym nie powiedział. Niektóre produkty są tańsze niż w FMW Top10 wszystkie ceny są nadal najniższe na rynku, w tym niższe od http://www.sklepfajerwerki.pl Weź mnie nie rośmieszaj. Na sklepfajerwerki.pl, nie oszukujmy się, jest taniej niż w FM : Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 8 Czerwca 2009 W Top10 wszystkie ceny są nadal najniższe na rynku, w tym niższe od http://www.sklepfajerwerki.pl Weź mnie nie rośmieszaj. Na sklepfajerwerki.pl, nie oszukujmy się, jest taniej niż w FM : Widać matematyka to twoja pięta achillesowa skoro nie umiesz porównywać cen. Wymień mi chociaż kilka cen które są niższe na www.sklepfajerwerki.pl niż w Top10. Przed napisaniem czegoś warto to sprawdzić. Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wymień mi chociaż kilka cen które są niższe na www.sklepfajerwerki.pl niż w Top10. Przed napisaniem czegoś warto to sprawdzić. No to ja się włączę, bo znalazłem parę :-) :Wyrzutnia Hi-Tec- niższa o 49 groszyPetardy Big Corsair - niższa o 1 zł 17 groszy Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Widać matematyka to twoja pięta achillesowa skoro nie umiesz porównywać cen. Wymień mi chociaż kilka cen które są niższe na www.sklepfajerwerki.pl niż w Top10. Przed napisaniem czegoś warto to sprawdzić. Tak na marginesie to mam 3 :grin: Co prawda wybór jak na lekarstwo jednak szybko się rozbuduję sklep :smile: A tak co do cen, nigdzie w sklepie internetowym nie jest tanio :???: Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 mam dla was małą informację. Do sklepu zostały wprowadzone zostały wyrzutnie SuperPowera i Triplexa. Czyżby szykował nam się kolejny sklep posiadający produkty kilku firm w swoim asortymencie?? Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 17 Września 2010 Sklep jest super !, mianowicie posiada produkty które chce mieć w swoim tegorocznym stuffie , jeżeli nie podniosa cen to w tym sklepie złoże zamówienie ;> . PS. wie ktoś jak z obsługą ? Cytuj
JW408 0 Opublikowano 5 Lutego 2011 No ja mam takie pytanko, czy w tym sklepie opłaca się w ogóle kupować ?? Bo chciałbym sobie tam zakupy zrobić ?? Jak ktoś wie to proszę o odpowiedź. Dziękuję Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Sklep internetowy należący do Etny Na razie pierwsze zamówienie i jest ok kod rabatowy na 10% FIRE10 Cytuj
fp3 0 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Ja zamawiałem tydzień przed świętami w piątek o 16.00 w czwartek odbierałem od kuriera. Wszystko ok. Cytuj
wapster 0 Opublikowano 11 Stycznia 2022 3 godziny temu, Czemcio420 napisał: Nie polecam.. towar niezgodny z opisem Może coś więcej? Łatwo powiedzieć że "nie polecam", a jak nie zgodny z opisem to możesz reklamować i będzie wszystko ok. Cytuj
Czemcio420 16 Opublikowano 11 Stycznia 2022 5 godzin temu, wapster napisał: Może coś więcej? Łatwo powiedzieć że "nie polecam", a jak nie zgodny z opisem to możesz reklamować i będzie wszystko ok. Opis - cena za opakowanie. Zdjęcie - opakowanie 5 sztuk. Przychodzi 1 sztuka racy, pisałem.. pomyliło im sie i przepraszają. Cytuj
wapster 0 Opublikowano 11 Stycznia 2022 34 minuty temu, Czemcio420 napisał: Opis - cena za opakowanie. Zdjęcie - opakowanie 5 sztuk. Przychodzi 1 sztuka racy, pisałem.. pomyliło im sie i przepraszają. To nie było tak można odrazu. Że problem rozwiązany i finalnie dostałeś to miałeś dostać.... Cytuj
Czemcio420 16 Opublikowano 12 Stycznia 2022 W dniu 11.01.2022 o 13:13, wapster napisał: To nie było tak można odrazu. Że problem rozwiązany i finalnie dostałeś to miałeś dostać.... Na przeprosinach sie skończyło a nie 5 sztukach:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi