Skocz do zawartości

06.06.2009 - Bronisze - Dni Ożarowa Mazowieckiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaz Sztucznych Ogni - Dni Ożarowa Mazowieckiego i X-lecie Rynku Hurtowego - 06.06.2009

Okazja - Dni Ożarowa Maz. i X-lecie Rynku Hurtowego 'Bronisze'
Miejsce - teren Rynku Hurtowego w Broniszach
Godzina - 22.50
Wykonawca - firma TROPIC
Długość pokazu - 6 minut
Link do obejrzenia filmu na YouTube -

Komentarz - Firma Tropic wykonała typowy dla siebie pokaz. Zaprezentowali zarówno sprawdzone efekty bomb, jak i wyrzutnie i komety. Pokaz może nie był jakiś nadzwyczajny, jednak dobrze dobrana muzyka, przyzwoita synchronizacja i dobranie materiałów sprawiło, że był on przyjemny dla oka. W końcu pierwszy raz mogłem zobaczyć na żywo baterię TB305 i powiem szczerze, że jest naprawdę niezła. Jak już wspominałem efekty większości bomb były tradycyjne dla pokazów. Mi spodobały się bomby Red Wave Coco, wielkie trzeszczące chryzantemy przechodzące w crossetty a także peonie strzelane w układzie V z trzeszczącymi ogonami. Nie zabrakło także mocniejszego uderzenia w postaci 3 wielkich złotych chryzantem przechodzących w czerwień. Całość zakończyły 3 srebrne palmy with tail.
Uważam, że synchronizacja z muzyką była dość dobra różnorodność efektów w miarę ok.

Różnorodność efektów - 8/10
Podkład muzyczny - 10/10
Synchronizacja z muzyką - 9/10
Finał - 8/10
Ogólne wrażenia - 8/10