basto 0 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Data – 21.06.2009Okazja – Dni TargówkaMiejsce - PARK BRÓDNOWSKIGodzina – około 22:00Wykonawca - SUREXDługość pokazu – około 6min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 hmm, ale fajnie się złożyło. Będę w warszawie na wiankach to może zostanę jeden dzień dłużej i obejrzę wasz pokaz także :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Akurat 20 czerwca również będę na Wiankach, więc pewnie też zostanę ten dzień dłużej na Wasz pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basto 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Mialem pytanie na PW ale podaje rowniez do ogolnej wiadomosci... odpalamy w Parku Bródnowskim z tej mini wyspy... najlepiej jest sie ustawic w poblizu sceny... zawsze ustawiamy pokaz tak zeby najlepiej byl widoczny z miejsca przed scena :mrgreen: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 21 czerwca miałem do wyboru obejrzeć jeden z czterech pokazów: 2 w Warszawie i 2 pod Warszawą. Ale pamiętając pokazy na Dniach Targówka 2007 i 2008 pojechałem właśnie na Targówek i sądzę, że zrobiłem prawidłowo. Surex co roku organizuje naprawdę niezłe widowisko i tym razem nie było inaczej.Na szczególną uwagę zasługuje przede wszystkim świetna synchronizacja. Efekty wykorzystane do pokazu może nie były jakieś wyjątkowe ale i tak było na co popatrzeć. Bomby pięknie przeplatały się z bateriami oraz kometami ale finał był zdecydowanie najlepszy. Na niebie wszyscy mogli ujrzeć kilka wielkich złotych koron z czerwonym migoczącym środkiem a nad ziemią złoty wachlarz.Różnorodność efektów - 8/10Podkład muzyczny - 10/10Synchronizacja z muzyką - 10/10Finał - 10/10Ogólne wrażenia - 9,5/10Filmu niestety nie nagrałem ale mam za to kilka zdjęć w albumie:Dni Targówka 2009 - pokaz pirotechnicznyhttp://picasaweb.google.com/bartosz.wwa/Dn...feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi