LandsberG 0 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Data – 27.06.2009Okazja – II Augustowski Weekend z TrójkąMiejsce -Rynek Zygmunta AugustaGodzina – 22:00Wykonawca - ??? ( Spróbuję wydusić tę informację z ciągu kilku najbliższych dni )Długość pokazu – ok. 10 min.Film - Niestety brak . ( Jak znajdę to dodam )Opis :Na początek odpalono kilka pro wyrzutni. Następne były profesjonalne wyrzutnie w układzie FAN po 5 strzałów, które kończyły się efektownym rozpryskiem.Następnie odpalono jakąś pro wyrzutnie fan , seria po 5 strzałów w kolorze biało-fioletowym. Było około 10 takich serii/ Kolejne były szelki chyba , 4' , 5' i 6' . Niektóre rozpryski leciały aż do ziemi, jeden musnął mojego roweru. Szelki utrzymane były w kolorystyce zielony, czerwony i fioletowy, niektóre z gwiazdkami.Ogólnie pokaz mi się podobał , było bardzo dużo cracklingu, co bardzo spodobało się publiczności ( Ahh i ten zapach siarki )) Narobili mi smaka na sylwestra ) . Moja ocena 8/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi