Skocz do zawartości
  • 0

SP0007 czy JW47

SP0007 czy JW47 ?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• SP0007 - 24 z? - Lidl
      6
    • JW47 - 25 z? - Biedronka
      7

Pytanie

Opublikowano

Witam ! Zastanawiam się czy na sylwestra kupić moździerz z biedronki - JW47 za 25 zł czy SP0007 z Lidla za 24 zł ( Możliwe , że w tym roku będzie podwyżka cen ) . Proszę o opinie jeżeli ktoś miał te produkty. ( Jak ktoś może to niech da link z namiarami do kupienia moździerzy Super Powera )

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ten z Lidla, o ile się nie mylę, ma chyba 10 pocisków, a Biedronkowy - 12 :-)
Poza tym mi jakoś bardziej się spodobał efekt tego z Biedronki.

• 0
Opublikowano

Oczywiście lepszym będzie ten z Lidla. Moździerz z Biedronki jest gorszy od innych moździerzy Jorge takich jak JW47. Fabryka aby nie było znacznych podwyżek cen zastosowała tańsze materiały, co można doskonale zaobserwować na przykładzie rakiet z zestawu za 8,99 zł. Moździerz Super Powera ma o wiele ładniejsze efekty ( brokat, czerwone i zielone peonie ). Nie bez znaczenie jest też kaliber, który w SP0007 jest większy. Ja z pewnością wybrałbym SP0007 i jeśli będzie w tym roku w równie dobrej cenie to też go kupię.

• 0
Opublikowano

Vel małe sprostowanie ja miałem Hong-Konga z hurtowni i tak samo była lipa :roll:

Co do moździerza to nie mam porównania bo miałem tylko oryginalne JW47 ale sądząc po efektach wybrałbym tego z Lidla. W JW47 masz tylko kolorowe peonie a w lidlowskim masz Brocade Crown i inne poza tym j/w kaliber jest większy.

Pozdro

• 0
Opublikowano

Nie wiem jak to się ma w przypadku hong-kongów, ale kilka osób które miało i JW86 i JW47 potwierdziły że JW86 wypadło słabiej na tle JW47

• 0
Opublikowano

Ja w efektach moździerzy nie widzę różnicy :mrgreen: Każdy wybuch jest duży i długo się utrzymuje na niebie. Kup ten z Biedronki

• 0
Opublikowano

Jak na tle tych dwoch produktow prezentuje sie mozdzierz Puma P6012 z komety, bo zastanawiam sie nad jego kupnem?

• 0
Opublikowano

Puma ma tylko 2 efekty , zielone i czerwone peonie a te z SP i Jorge mają więcej efektów .

• 0
Opublikowano
Puma ma tylko 2 efekty , zielone i czerwone peonie a te z SP i Jorge mają więcej efektów .

Kto ci powiedział, że Puma ma 2 efekty :lol: Jest 6 efektów po 2 sztuki każdego :wink:
  • 0
Opublikowano

W opisie na fajerwerkimarket.pl jest napisane, ze ma 2 rozne efekty..

• 0
Opublikowano

Na stronie była pomyłka już jest poprawiona :smile:

• 0
Opublikowano

Lepszy będzie ten z lidla i to o wiele ma naprawdę super efekty
ten z biedry wypada słabiej niż JW47