Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: TXB382
Nazwa: Specjalista
Importer: Triplex
Opis: 12 ładunków cylindrycznych o kalibrze 1,75"
Zdjęcie:
1_0e32e066c06c.jpg
Cena hurtowa: około 48 zł
Cena detaliczna: 48 zł

Ten produkt zrobił na mnie szczególne wrażenie. Za 48 zł dostaniemy 12 ładunków cylindrycznych, a więc lepszych od kulistych o kalibrze 1,75". Ciekawy jestem jaki ten moździerz ma efekty, bo przy tej średnicy może nieźle walić.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Strasznie się napaliłem na ten moździerz :lol: Ma ktoś jakiś filmik?
A może ktoś go już odpalał i wypowie się na temat efektów?

Opublikowano

Wap pisał że bawił się tym moździerzem i podobno jest za***isty ;P

Opublikowano

tak, ma podobno ładne efekty. No i najlepsze w nim jest to, że ma fantastyczny stosunek ceny do kalibru i ilości ładunków. :wink:

Opublikowano

Ja jeszcze się nad nim zastanawiam. Poczekamy aż Wapster da filmiki i wtedy zdecyduje czy go brać. Cena jest w sumie wygórowana. Za tą sumke moge mieć jakąś fajną wyrzutnie. Jeszcze zobacze ile kasy uzbieram do wspólnego zamawiania to może go kupie. Wygląda ciekawie ;).

Opublikowano
Ja tez mam go w planach kupic.
Poczekam na efekty, gdyz jesli mnie rozczaruje wezme ten za 25.

Dokładnie tak samo zamierzam zrobic. Może i wygląda fajnie, ale wiadomo co się potem okazuję ;)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktos moze film? :?:

Opublikowano

Jakby ktoś miał to by dał xD. Wapster ma go testować i wtedy wstawi filmiki ;). Zobaczymy jak to bedzie ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też się właśnie nad nim zastanawiam :grin: . I mam dylemat czy nie wziąść zamiast niego jakiejś wurzytni. Dlatego jak ktoś będzie miał filmik to fajnie by było jakby wstawił.

Opublikowano

:placz: no i wykupili w Fm wiecie moze czy bedzie dostawa? :co_jest: a tego filmu to sie chyba nigdy nie doczekamy...

Opublikowano
:placz: no i wykupili w Fm wiecie moze czy bedzie dostawa? :co_jest: a tego filmu to sie chyba nigdy nie doczekamy...

Jest na www.fajerwerki-net.pl
Opublikowano

:mrgreen: dobra juz sie pytałem FM i odpowiedzili mi ze bedzie dostawa Triplexa w tym tyg i najprawdopodobniej ten mozdzierz bedzie :mrgreen:
:spam: troche smietnik narobiłem soory

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chyba go zamówię, kosztuje 44zł na www.fajerwerki-net.pl
Ciekaw jestem jakie ma efekty;>

Opublikowano

:grin: :grin: ma ktos film chcoiaz jednej szeleczki? hah bo jutro nie wiem czy zamawiac xD

Opublikowano

zamawiaj. 1,75" cylindryczne musi dac świetny efekt

Opublikowano

no wiesz nie zawsze :wink: nie można patrzeć na sam kaliber bo to Cie może kiedyś zmylić.

Dla przykładu miałem raz pyromana 1,5" cylindryczne a strzelały gorzej od Super Artilery JW47

Opublikowano

całkiem nieźły :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego szczerze mówiąc. Mam nadzieje, że inne pociski będą lepsze.

Opublikowano

oj jak sie ciesze ze go nie kupilem ;)

Opublikowano

Wiem, że nie osądza się po filmach, ale specjalista szału nie robi. Chyba pospolity Lidlak go przebija. Przynajmniej w moim odczuciu.

Opublikowano

Dziś odpaliłem kolejną szelkę i zmieniam zdanie nt. tego moździerza. Jest ekstra!! Duża pewonia a potem crackling, efekt na prawdę duży. Niestety filmu nie ma bo kumpel zamiast zrobić film zdjęcie zrobił;/

Opublikowano

Hah to się ciesze:d czyli trafiony zakup :]

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ma ktoś filmy innych szelek z tego mozdzierza, bo chce go kupić, ale ta jednen filmik jednej szelki to wygląda na efekt mniejszy i gorszy niz ten z możdzierza Triplexa za 20 kilka złotych.

• 1 rok później...
Opublikowano

no, ciekawy jestem efektu tego moździerza wydaje mi się że zewnętrznie robi większe wrażenie niż efektem, ale cóż, zobaczymy wkrótce, bo w sumie 30 zł za moździerz to nie dużo :)