velibrum 12 Opublikowano 8 Lipca 2009 Symbol: TXB382Nazwa: Specjalista Importer: Triplex Opis: 12 ładunków cylindrycznych o kalibrze 1,75"Zdjęcie: Cena hurtowa: około 48 zł Cena detaliczna: 48 zł Ten produkt zrobił na mnie szczególne wrażenie. Za 48 zł dostaniemy 12 ładunków cylindrycznych, a więc lepszych od kulistych o kalibrze 1,75". Ciekawy jestem jaki ten moździerz ma efekty, bo przy tej średnicy może nieźle walić. Cytuj
MichalWWA 0 Opublikowano 18 Października 2009 Strasznie się napaliłem na ten moździerz :lol: Ma ktoś jakiś filmik? A może ktoś go już odpalał i wypowie się na temat efektów? Cytuj
luxor 2 Opublikowano 18 Października 2009 Wap pisał że bawił się tym moździerzem i podobno jest za***isty ;P Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Października 2009 tak, ma podobno ładne efekty. No i najlepsze w nim jest to, że ma fantastyczny stosunek ceny do kalibru i ilości ładunków. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 18 Października 2009 Ja jeszcze się nad nim zastanawiam. Poczekamy aż Wapster da filmiki i wtedy zdecyduje czy go brać. Cena jest w sumie wygórowana. Za tą sumke moge mieć jakąś fajną wyrzutnie. Jeszcze zobacze ile kasy uzbieram do wspólnego zamawiania to może go kupie. Wygląda ciekawie . Cytuj
MichalWWA 0 Opublikowano 20 Października 2009 Ja tez mam go w planach kupic.Poczekam na efekty, gdyz jesli mnie rozczaruje wezme ten za 25. Dokładnie tak samo zamierzam zrobic. Może i wygląda fajnie, ale wiadomo co się potem okazuję Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 7 Listopada 2009 Jakby ktoś miał to by dał xD. Wapster ma go testować i wtedy wstawi filmiki . Zobaczymy jak to bedzie . Cytuj
Adri 1 Opublikowano 16 Listopada 2009 Też się właśnie nad nim zastanawiam :grin: . I mam dylemat czy nie wziąść zamiast niego jakiejś wurzytni. Dlatego jak ktoś będzie miał filmik to fajnie by było jakby wstawił. Cytuj
Banba 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 :placz: no i wykupili w Fm wiecie moze czy bedzie dostawa? :co_jest: a tego filmu to sie chyba nigdy nie doczekamy... Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 20 Listopada 2009 :placz: no i wykupili w Fm wiecie moze czy bedzie dostawa? :co_jest: a tego filmu to sie chyba nigdy nie doczekamy... Jest na www.fajerwerki-net.pl Cytuj
Banba 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 :mrgreen: dobra juz sie pytałem FM i odpowiedzili mi ze bedzie dostawa Triplexa w tym tyg i najprawdopodobniej ten mozdzierz bedzie :mrgreen: troche smietnik narobiłem soory Cytuj
Dako 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Chyba go zamówię, kosztuje 44zł na www.fajerwerki-net.plCiekaw jestem jakie ma efekty;> Cytuj
Banba 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 :grin: :grin: ma ktos film chcoiaz jednej szeleczki? hah bo jutro nie wiem czy zamawiac xD Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2009 no wiesz nie zawsze nie można patrzeć na sam kaliber bo to Cie może kiedyś zmylić.Dla przykładu miałem raz pyromana 1,5" cylindryczne a strzelały gorzej od Super Artilery JW47 Cytuj
Dako 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Film tego moździerza autorstwa michalidisa: http://www.youtube.com/watch?v=1zAHcY5Ah9w Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Spodziewałem się czegoś lepszego szczerze mówiąc. Mam nadzieje, że inne pociski będą lepsze. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wiem, że nie osądza się po filmach, ale specjalista szału nie robi. Chyba pospolity Lidlak go przebija. Przynajmniej w moim odczuciu. Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dziś odpaliłem kolejną szelkę i zmieniam zdanie nt. tego moździerza. Jest ekstra!! Duża pewonia a potem crackling, efekt na prawdę duży. Niestety filmu nie ma bo kumpel zamiast zrobić film zdjęcie zrobił;/ Cytuj
tygrys 1 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ma ktoś filmy innych szelek z tego mozdzierza, bo chce go kupić, ale ta jednen filmik jednej szelki to wygląda na efekt mniejszy i gorszy niz ten z możdzierza Triplexa za 20 kilka złotych. Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 16 Stycznia 2012 no, ciekawy jestem efektu tego moździerza wydaje mi się że zewnętrznie robi większe wrażenie niż efektem, ale cóż, zobaczymy wkrótce, bo w sumie 30 zł za moździerz to nie dużo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi