Ponq 2 Opublikowano 23 Lipca 2009 Symbol: K0202Nazwa: ACHTUNGOpis: Petardy z draską, 20 sztuk w opakowaniu.Cena: 0,48 zł (www.fajerwerkimarket.pl)Moja ocena: Najlepsze petardy z symbolem K0202.Moje zdjęcie: Cytuj
VoytazoniX 0 Opublikowano 24 Lipca 2009 Moim zdaniem te petardy są super dobre, są bardzo tanie i mają huk zbliżony do pirata. Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 O ile wypalą to huk jest i tak tylko jakieś dwa razy mocniejszy niż w piccolo (nie liczyłem). W mojej paczce 10 na 20 nie wybuchło lub gasiło się po zderzeniu z ziemią... Cytuj
SztukMagik 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 O ile wypalą to huk jest i tak tylko jakieś dwa razy mocniejszy niż w piccolo (nie liczyłem). W mojej paczce 10 na 20 nie wybuchło lub gasiło się po zderzeniu z ziemią... ja mam tak z jakimiś żółtymi od dragona ko202 jak rzucę o ziemię za mocno to nie wypali Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja mam tak z jakimiś żółtymi od dragona ko202 jak rzucę o ziemię za mocno to nie wypali Ja je zawsze kłade bo z zderzeniem z ziemia naprawde gasna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi